Kind Kleding

Fijne leren slofjes voor kinderen van Lieblinge

lieblinge babyschuhe bruine leren babysloffen

Op zoek naar lieve of stoere babyschoentjes of -slofjes? Bekijk eens de collectie van Lieblinge! Wij kregen voor Javian deze stoere sloffen, lees meer over onze ervaringen. 

Het merk Lieblinge

Zoals de naam al doet vermoeden is Lieblinge een merk uit Duitsland. Oliver en Nadine zijn eigenaren van het bedrijf en ervaren schoenmakers en -ontwerpers. In het assortiment van Lieblinge zitten veel verschillende sloffen en schoentjes voor baby’s, peuters en kleuters. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar, variërend van simpele classics – hieronder meer daarover – tot veterschoentjes en slofjes met tassels. Allemaal gemaakt van echt leer, alle producten zijn duurzaam. Bij alle ontwerpen is goed rekening gehouden met de voeten van kinderen zodat alle schoenen en sloffen goed zijn om mee te leren lopen.

Echte ‘classics’

Het model wat wij hebben voor Javian valt onder de ‘Classics‘, de donkerbruine kleur die wij hebben is helaas niet meer verkrijgbaar. Wel zijn deze slofjes nog verkrijgbaar in de kleuren donkergrijs, beige, cognac, okergeel, donkerblauw en turquoise. De maten voor deze slofjes gaan van maat 17 tot en met maat 27/28.

Wij gebruiken ze echt als sloffen voor Javian, hij draagt ze alleen binnen. Als het weer wat kouder is, draagt Javian ze erg graag. Hij kan er goed mee lopen, hij glijdt er niet mee uit op ons laminaat en ze blijven ook goed zitten mits je de juiste maat hebt. Ik dacht namelijk dat Javian deze sloffen wel eerder zou kunnen dragen en bestelde dus een maatje groter dan hij eigenlijk had, maar toen stapte hij er regelmatig uit. Inmiddels is ook Javian er weer uit gegroeid en liggen ze te wachten op de voetjes van Senne, want ze zien er nog erg mooi uit!

bruine leren sloffen lieblinge babyschuhe

Dit product heb ik gekregen om aandacht aan te geven, lees meer in de disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.