Fashion Mama

OOTD: comfortabele outfit met donkerblauw met confetti

mamalifestyle outfit donkerblauw met confetti

Na de bevalling droeg ik eigenlijk alleen maar comfortabele (jogging)broeken met voedingstops en oversized vesten. Deze outfit verschilt daar niet veel van, alleen draag ik nu wat vaker leggings en oversized truien. Deze OOTD is daar een goed voorbeeld van, bekijk en lees meer over deze comfortabele outfit met donkerblauw en donkere confettilegging. 

Trui omhoog, voedingstop omlaag

Sinds de bevalling woon ik eigenlijk in voedingstops, vooral omdat ik deze tops het handigst vind bij het voeden van Senne en ik heb inmiddels een leuke verzameling – met name gekocht toen ik Javian nog voedde. Hoewel ik het voorheen altijd combineerde met vestjes omdat ik de rest maar lastig vond met voeden, draag ik nu wat vaker truien of shirts eroverheen. Shirt of trui omhoog, voedingstop naar beneden en ik kan voeden.

Drie maten voedingstops

In mijn kast zijn drie maten voedingstops te vinden. Maat XS is mijn normale maat en valt als een gewoon hemdje, maat S of soms zelfs maat M draag ik wanneer ik de lengte van een tuniekje of jurkje wil. De voedingstop van deze outfit is maat S, zodat hij net over mijn billen valt. De oversized trui – een hele fijne van de Hema – valt daar aan de achterkant weer net wat lager overheen. De trui draag ik in een maat S, de kleinste maat die verkrijgbaar is, maar toch valt deze best groot voor mij.

Deze legging van H&M kocht ik tijdens mijn zwangerschap in de sale omdat ik toen vaak jurkjes droeg en deze wilde combineren met leggings. Uiteindelijk zat hij toch iets te strak om mijn groeiende buik toen waardoor ik hem weinig droeg, maar nu trek ik deze weer wat vaker uit de kast.

Comfortabele Vans

Uiteraard combineer ik deze outfit met mijn Vans, want die lopen van al mijn schoenen misschien wel het allerlekkerste en dat hoort toch bij een comfortabele outfit. Overigens droeg ik deze outfit naar een foodtruckfestival en dan draag ik ook bij voorkeur deze schoenen, als het te koud is voor slippers of sandalen.

Voor de oplettende kijker: hier had ik inderdaad mijn haar nog niet geverfd, deze foto’s zijn eerder gemaakt.

mamalifestyle outfit donkerblauw met confettimamalifestyle outfit donkerblauw met stippen

Dit artikel bevat een affiliatelink, lees de disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.