Fashion Mama

OOTD: zomers zwart met bijen

ootd outfit mamalifestyle-zwarte voedingsjurk vest met bijen

Een outfit met maar drie items, maar alledrie zijn het ‘key items’ die ik vaak tevoorschijn tover bij het uitzoeken van een outfit. In combinatie met elkaar een zomerse zwarte outfit met bijen!

Vest met bijen

Een vest met een leuke print die matcht met veel outfits? Dat is best lastig heb ik gemerkt. Dankzij mijn zusje ontdekte ik vestjes van de Primark. Effen gekleurd en met leuke prints. Ik kocht er een met zwarte bijen, maar er waren bijvoorbeeld ook vlinders en hartjes.

Zomerse sandalen

Leuke sandalen die overal bij passen, maar niet saai zijn? Deze sandalen met opvallende bandjes! Ze gaan alweer enkele zomers mee, maar blijven favoriet omdat ze echt bij elke outfit passen. Zo waren deze sandalen ook al te zien in een outfit met een rok, maxi-rok en een jumpsuit.

Voedingsjurk

Borstvoeding? Dan geen jurkjes meer de komende tijd, dacht ik… Meer hee, H&M heeft gewoon een voedingsjurk in hun collectie! Dat is makkelijk voeden en wisselt fijn af met broeken en rokken. En een simpel zwart jurkje past natuurlijk overal bij, kan elk seizoen gedragen en kleedt best leuk af. Aanrader dus voor alle mama’s die borstvoeding geven.

Momenteel staat er geen voedingsjurk in de huidige collectie van H&M, maar wel tussen de sale en wellicht kun je er een vinden in een filiaal.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.