Eten&drinken Halloween Recepten

3x makkelijke en gezonde Halloween snacks

halloween snack tomaat olijf mozzarella

De afgelopen jaren vierden wij regelmatig Halloweenfeestjes, daarvoor maken we ook altijd hapjes die passen bij het thema. Bij deze drie tips voor griezelige Halloween snacks. 

Griezelig spiesje

Een klassieker als het gaat om hapjes: een sateprikker met een tomaatje, mozarellabolletje en een olijf. Gebruik voor deze Halloweenvariant een oranje tomaatje en een zwarte olijf. Extra leuk om ook sateprikkers te gebruiken met griezelige gezichten of heksenhoeden.

halloween snack schedel skeleton dip botten

Bord vol botten

Een griezelig gezicht vol met botten en bloederige ogen en mond, ideaal voor Halloween. Gebruik dipping sticks of gebroken soepstengels en kleine bakjes met tomatentapenade voor de ogen en de mond.

halloween snack pumpkin face wortel dipsaus halloween

Pumpkin face zonder pumpkin

De typische gezichten die gemaakt worden van pompoenen worden ‘Jack-o-lantern’ genoemd, dit is een variant daarop zonder pompoen. Gebruik wortelschijfjes, oranje tomaatje en oranje paprika voor het gezicht. Komkommer voor de steel van de pompoen en een bakje groene olijven voor de mond. Twee bakjes dipsaus met elk één zwarte olijf erin zijn de ogen. Serveer eventueel met sateprikkers zodat mensen makkelijk kunnen eten en dippen.

Bekijk nog meer leuke ideeen voor Halloween →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.