De afgelopen jaren vierden wij regelmatig Halloweenfeestjes, daarvoor maken we ook altijd hapjes die passen bij het thema. Bij deze drie tips voor griezelige Halloween snacks.
Griezelig spiesje
Een klassieker als het gaat om hapjes: een sateprikker met een tomaatje, mozarellabolletje en een olijf. Gebruik voor deze Halloweenvariant een oranje tomaatje en een zwarte olijf. Extra leuk om ook sateprikkers te gebruiken met griezelige gezichten of heksenhoeden.
Bord vol botten
Een griezelig gezicht vol met botten en bloederige ogen en mond, ideaal voor Halloween. Gebruik dipping sticks of gebroken soepstengels en kleine bakjes met tomatentapenade voor de ogen en de mond.
Pumpkin face zonder pumpkin
De typische gezichten die gemaakt worden van pompoenen worden ‘Jack-o-lantern’ genoemd, dit is een variant daarop zonder pompoen. Gebruik wortelschijfjes, oranje tomaatje en oranje paprika voor het gezicht. Komkommer voor de steel van de pompoen en een bakje groene olijven voor de mond. Twee bakjes dipsaus met elk één zwarte olijf erin zijn de ogen. Serveer eventueel met sateprikkers zodat mensen makkelijk kunnen eten en dippen.
0 reacties