Eten&drinken Halloween Recepten

3x makkelijke en gezonde Halloween snacks

halloween snack tomaat olijf mozzarella

De afgelopen jaren vierden wij regelmatig Halloweenfeestjes, daarvoor maken we ook altijd hapjes die passen bij het thema. Bij deze drie tips voor griezelige Halloween snacks. 

Bekijk ook alle andere Halloween recepten →

Griezelig spiesje met tomaat en mozzarella

Een klassieker als het gaat om hapjes: een sateprikker met een tomaatje, mozarellabolletje en een olijf. Gebruik voor deze gezonde Halloween snack een oranje tomaatje en een zwarte olijf. Extra leuk om ook sateprikkers te gebruiken met griezelige gezichten of heksenhoeden, als je die kunt vinden.

halloween snack schedel skeleton dip botten

Snacknbord vol botten

Een griezelig gezicht vol met botten en bloederige ogen en mond, ideaal voor Halloween. Gebruik dipping sticks of gebroken soepstengels en kleine bakjes met tomatentapenade voor de ogen en de mond.

halloween snack pumpkin face wortel dipsaus halloween

Gezonde Halloween snack jack-o-lantern

De typische gezichten die gemaakt worden van pompoenen worden ‘Jack-o-lantern’ genoemd, dit is een variant daarop zonder pompoen. Gebruik wortelschijfjes, oranje tomaatjes en oranje paprika voor het gezicht. Komkommer voor de steel van de pompoen en een bakje groene olijven voor de mond. Twee bakjes dipsaus met elk één zwarte olijf erin zijn de ogen. Serveer eventueel met sateprikkers zodat mensen makkelijk kunnen eten en dippen.

Ken jij nog een gezonde Halloween snack?

Bekijk nog meer leuke ideeen voor Halloween →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.