Eten&drinken Recepten

Makkelijke spaghetti met erwten en parmezaanse kaasvlokken

Spaghetti met erwten en parmezaanse kaas

Een makkelijke spaghetti met erwten en parmezaanse kaasvlokken die in een kwartier op tafel kan staan, vegetarisch is en met groenten op een bijzondere manier gemaakt zodat het net een andere smaak heeft – en de kans groter is dat kinderen het willen proberen. Een succes bij ons thuis! 

Benodigdheden voor spaghetti met erwten en parmezaanse kaas

  • spaghetti
  • diepvrieserwten
  • parmezaanse kaasvlokken
  • zout en peper
  • olijfolie

Recept spaghetti met erwten en parmezaanse kaas

Kook de spaghetti volgens de verpakking. Bak in de koekenpan de diepvrieserwten in olijfolie met een klein beetje zout en peper zodat deze ontdooien en een klein beetje knapperig worden. Giet de spaghetti af en voeg de erwten eraan toe. Meng alles goed met elkaar en serveer de pasta daarna over de borden met parmezaanse kaasvlokken erop.

Bekijk nog meer recepten →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.