Eten&drinken Recepten Sinterklaas

Sinterklaas popcorn met kruidnoten

Sinterklaas popcorn kruidnoten popcorn speculaas

In de sinterklaasperiode zijn speculaaskruiden heel belangrijk en ook bij ons thuis komt het potje speculaaskruiden regelmatig tevoorschijn. Bijvoorbeeld bij het maken van zoete popcorn met speculaaskruiden en kruidnoten. Een makkelijke snack voor bij het kijken van een leuke Sinterklaasfilm. 

Maak deze zoete Sinterklaas popcorn bijvoorbeeld voor de dag waarop de pakjes worden bezorgd of als er een Sinterklaasfilm gekeken gaat worden. Je kunt deze zoete popcorn met speculaaskruiden ook gebruiken in een rocky road.

Leuke tip voor een Sinterklaasfilm: Bennie Stout →

Nodig voor popcorn met speculaaskruiden en kruidnoten

  • zoete popcorn
  • speculaaskruiden
  • roomboter
  • kruidnoten
  • schuddenbuikjes

Stappenplan zoete popcorn maken

Doe de popcorn in een kom, voeg wat roomboter toe en speculaaskruiden en verwarm kort in de magnetron totdat de roomboter gesmolten is. Roer het geheel daarna goed door elkaar. Voeg nu de kruidnoten en schuddenbuikjes toe.

Bekijk nog meer Sinterklaasrecepten →

Pinterest - sinterklaas popcorn

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.