Fashion Mama

OOTD: relaxte outfit voor Halloween

ootd chill halloween outfit

Natuurlijk zijn er genoeg leuke outfits te bedenken voor een Halloweenfeest, maar deze outfit draag ik gewoon thuis. Een heerlijke relaxte outfit, waarvan toevallig alle items van dezelfde winkel komen. 

Voedingstop

Aangezien ik borstvoeding geef, woon ik zowat in voedingstops. Sinds mijn borstvoedingstijd met Javian heb ik dan ook een aardige verzameling in verschillende kleuren en prints. Deze voedingstop lijkt qua kleur wel wat op de vleermuizen van de legging, vandaar de match.

Vleermuizenlegging

De vleermuizenlegging komt van H&M, ik kocht deze ruim een jaar geleden. Maar elk jaar heeft H&M weer nieuwe kledingstukken geschikt voor Halloween in de collectie. Het viel mij op dat veel van deze items nu ook afgeprijsd zijn in de webshop.

Vest

Het fijne vest heb ik al enkele jaren en zelfs in meerdere kleuren, met name in de herfst en winter draag ik ze erg vaak in huis. Zo ook deze variant met paars, beige en zwart. Qua kleur vond ik deze mooi matchen met de rest van de outfit en het maakt hem gelijkertijd ook warm genoeg nu het buiten wat kouder wordt.

ootd halloween chill outfit vleermuizen

Outfit details

Vest H&M | Voedingstop H&M | Vleermuizenlegging H&M | Bril Esprit via Eyewish

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.