Sinterklaas

5x superorigineel cadeaupapier voor Sinterklaas

sinterklaas cadeaupapier - cadeaupapier voor sinterklaas motiflow dokkum

Mooi cadeaupapier maakt een cadeau geven nog leuker, maar naast cadeautjes inpakken zijn er nog meer leuke ideeën te bedenken met cadeaupapier. En deze vijf bijzondere ontwerpen cadeaupapier voor Sinterklaas verdienen bijzondere aandacht. 

Unieke ontwerpen bij Motiflow

De vijf ontwerpen zijn te vinden via de website Motiflow, een website waar ontwerpers hun ontwerpen kunnen uploaden en iedereen deze ontwerpen kan laten printen als stof, behang of cadeaupapier. Door unieke ontwerpen en hoge kwaliteit van stof, behang of cadeaupapier zijn deze producten natuurlijk wel wat duurder dan een simpele rol cadeaupapier bij een andere winkel. Daardoor extra leuk om niet alleen cadeautjes ermee in te pakken…

Andere ideeën met cadeaupapier

Eigenlijk zijn deze ontwerpen voor cadeaupapier voor Sinterklaas zo mooi, dat het niet alleen bij cadeautjes inpakken hoeft te blijven. Lijst een stuk cadeaupapier in voor aan de muur, pak nepcadeautjes in of maak een cadeautjesslinger – bekijk een voorbeeld bij Oh Happy Day.

5 originele ontwerpen cadeaupapier voor Sinterklaas

Niet alleen cadeaupapier

Naast superorigineel cadeaupapier zijn deze ontwerpen natuurlijk ook ontzettend leuk als bijvoorbeeld een tafelkleed of maak van de stof een unieke pietenmuts.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.