Kind Spelen

5x superleuke en hippe speelkeukentjes

Er wordt bij ons thuis elke dag gekookt met houten pannetjes, gehaakte groenten en patatjes gemaakt van bamboe stokjes. Een speelkeukentje is vaak een grote hit bij peuters en kleuters. Bekijk 5 superleuke en hippe houten speelkeukens.

Lees ook:
grote cadeau tips voor een eerste verjaardag
Hema houten keuken en accesssoires

Mintgroene speelkeuken van Little Dutch

Misschien wel een van de bekendste merken met houten speelgoed tegenwoordig: Little Dutch. Uiteraard hebben zij ook een leuke speelkeuken in hun collectie. Net als vele leuke accessoires zoals houten groente en fruit, servies en koffiemachines.

Little Dutch speelkeuken →

Zachtgele speelkeuken met rotan details

Zachte pastelkleurtjes en rotan is helemaal in en dat heeft het merk New Classic Toys goed begrepen met deze superleuke speelkeuken. Het keukentje heeft een fornuis met plek voor twee pannetjes, een wasbak met gouden kraan, een magnetron en opbergruimte. De leuke accessoires op de foto zijn inbegrepen.

New Classic Toys rotan speelkeuken →

Zacht olijfgroene minimalistische speelkeuken

Het merk Petite Amelie heeft meerdere speelkeukentjes, maar deze zachtgroene speelkeuken is wel heel mooi. Lekker minimalistisch, maar toch met genoeg leuke details. De lichtgrijze set met servies en bestek is inbegrepen.

Petite Amelie olijfgroene speelkeuken →

Schattig beige keukentje en winkeltje in een

Als beige jouw favoriete kleur is, dan wordt jij heel blij van dit schattig keukentje dat ook nog eens fungeert als winkeltje of restaurantje. Het keukentje is van het merk Label Label en die hebben nog meer leuk speelgoed wat past bij het speelkeukentje, allemaal in fijne beige tinten.

Label label beige speelkeuken →

Echt houten speelkeuken

Mijn persoonlijke favoriet uit dit lijstje: de echt houten speelkeuken van Atan. Heel simpel, maar van mooi hout en met leuke, speelse details. Er is plek voor vier pannetjes, er is een wasbak, opbergruimte en een schattig gordijntje.

Atan houten speelkeuken →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.