Kerst Kind Spelen

Schleich dieren gebruiken als kerstdecoratie

Mamalifestyle december 2015 Kerststolp

Het merk Schleich heeft een heel groot assortiment speelgoeddieren. Maar behalve speelgoed zijn deze dieren ook erg leuk als decoratie in huis. Vooral voor de kerst zijn er een aantal dieren die prima als decoratie kunnen dienen. En na de kerst mag jouw kind er gewoon weer mee spelen natuurlijk. 

Schleich sparen

Wij kochten onze eerste Schleich dieren in de sale bij V&D, alweer een tijd geleden dus. Sindsdien vraag ik voor allerlei gelegenheden leuke dieren van Schleich voor de kinderen en soms koop ik er een zelf, zo kocht ik recent ook een vos omdat ik die toch ook wel erg leuk vond om in huis te hebben in de herfst- en wintermaanden.

Schleich dieren voor de kerst

De volgende dieren zijn erg passend bij de herfst- en wintermaanden en daarom ook erg leuk om te gebruiken als kerstdecoratie met bijvoorbeeld een stolp.

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke dieren verkrijgbaar, maar dit vind ik de leukste dieren voor de kerst. De houten blokken op de foto zijn van het merk Hay, de stolp komt bij de Hema vandaan en het houten dienblad is van Zilverblauw. De foto komt uit een mamalifestyle overzicht.

 

Samen met Javian heb ik ook een winterwonderland gemaakt waar hij mee kan spelen, waarvoor we Schleich dieren hebben gebruikt. Bekijk het winterse speelbos →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.