Halloween Kind Lezen

Sst, niet schrikken: ‘Het spookt in dit huis’ van Oliver Jeffers

‘Het spookt in dit huis’ is een prachtig boek waarin kinderen kunnen gaan zoeken naar spoken in een statig landhuis. Met prachtige illustraties van Oliver Jeffers en spannende transparante pagina’s.

Boek ‘Het spookt in dit huis’

‘Het spookt in dit huis’ is een boek over een groot huis waar een kind jou welkom heet en verteld dat het gehoord heeft dat het spookt in het huis. Alleen het kind kan de spoken niet vinden… Het boek heeft tussendoor transparante pagina’s die de spoken zichtbaar maken. Als lezer kun je dus de spoken gaan zoeken die het kind niet kan vinden.

Naast het verhaal over de zoektocht naar spoken staat er ook nog extra informatie over het huis in het boek in kleine letters. Leuk voor oudere kinderen om te lezen.

Bestel het boek ‘Het spookt in dit huis’ van Oliver Jeffers bij bol.com →
Bestel het boek ‘Het spookt in dit huis’ van Oliver Jeffers bij Libris →

Kinderboeken van Oliver Jeffers

Misschien ken je de naam Oliver Jeffers wel, want hij heeft nog veel meer mooie kinderboeken gemaakt. De volgende boeken zijn ook echte aanraders:

Lees ook:

Dit artikel bevat affiliatelinks. Als jij een bestelling doet via deze links, kan ik een kleine commissie ontvangen. Supertof als jij op deze manier mamalifestyle.nl en mij wilt helpen.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.