Kind Lezen

Prachtig prentenboek ‘De wolf, de eend en de muis’

de wolf de eend en de muis jon klassen

Een prachtig prentenboek met de mooiste tekeningen en een verhaal met een mooie boodschap, dat is ‘De wolf, de eend en de muis’ van Mac Barnett en Jon Klassen. Lees meer over dit mooie kinderboek. 

De wolf, de eend en de muis

Het boek ‘De wolf, de eend en de muis’ gaat logischerwijs over drie dieren die elkaar op een vreemde manier ontmoeten. De wolf eet namelijk de muis, die vervolgens in de buik van de wolf de eend ontmoet. Maar daar eindigt het verhaal niet, want ze laten zich niet zomaar opeten.

Schrijver en illustrator van ‘De wolf, de eend en de muis’

Het boek is geschreven door Mac Barnett, die je misschien ook kent van de zwart-wit boeken ‘Vierkant’, ‘Cirkel’ en ‘Driehoek’. De stijl van de illustraties komen misschien wel bekend voor, want illustrator Jon Klassen is geen onbekende. Hij heeft nog veel meer mooie kinderboeken gemaakt die elk ook een aanrader zijn. Waaronder de boeken ‘Vierkant’, ‘Cirkel’ en ‘Driehoek’ met dezelfde schrijver als dit prentenboek.

Bestel ‘De wolf, de eend en de muis’ bij bol.com →

Pinterest - de wolf de eend de muis (1)

Bekijk meer kinderboekentips →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.