Evenementen Uitgaan & reizen

Agenda februari 2018: markten, festivals en evenementen

februari 2018 - markten, festivals en evenementen

Terug van weggeweest: de agenda met de leukste uittips, evenementen, festivals en meer. Bekijk de agenda voor de maand februari 2018 met de leukste kindvriendelijke markten, festivals en evenementen. 

Kindvriendelijke markten, festivals en evenementen

4 februari – Valentine’s Market in Amsterdam

Een speciale editie van de Sunday Market op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam, in het teken van Valentijnsdag. Vele leuke kraampjes, waaronder veel met kinderspullen, genoeg om lekker te eten en te drinken en er is ook een zweefmolen. Lees meer informatie op de website.

10 februari-4 maart – Burgers Light in Burgers Zoo in Arnhem

Honderden lichtfiguren bij de paden van de dierentuin. Bekijk en lees meer informatie op de website.

11 februari – Swan Market in Utrecht

De welbekende Swan Market in het Werkspoorkathedraal in Utrecht met vele leuke kraampjes voor het hele gezin. Lees meer informatie op de website.

18 februari – Swan Market in Tilburg

De welbekende Swan Market in de Wagenmakerij, Spoorzone in Tilburg met vele leuke kraampjes voor het hele gezin. Lees meer informatie op de website.

19 februari – Museum Market in Amsterdam

Het concept van de Sunday Market, maar dan op het Museumplein in Amsterdam. Verwacht vele leuke kraampjes, eten en drinken en een bijzondere sfeer met alle grote meesters in de buurt. Lees meer informatie op de website.

21-25 februari – Negenmaandenbeurs in Amsterdam

Waarschijnlijk de bekendste beurs voor zwangere vrouwen en nieuwe ouders, naar eigen zeggen: van zwangerschap tot eerste stapjes. Lees meer informatie op de website.

25 februari – Swan Market in Rotterdam

De welbekende Swan Market in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam met vele leuke kraampjes voor het hele gezin. Lees meer informatie op de website.

Ook leuk: naar het theater!

Er zijn momenteel verschillende leuke theatervoorstellingen voor kinderen. Bezoek bijvoorbeeld een van de volgende voorstellingen in februari 2018: Buurman & Buurman ‘Ajeto’‘Kleine mol die wil weten wie er op zijn hoofd gepoept heeft’‘Nijntje op de fiets’.

Mis je een leuke markt, festival of evenement in deze lijst waar ook kinderen veel plezier zullen hebben? Laat een reactie achter of mail naar mamalifestylenl@outlook.com, dan voeg ik het evenement toe.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.