Evenementen Uitgaan & reizen

Agenda maart 2018: markten, festival en evenementen

maart 2018 - markten, festivals en evenementen

De lente start in maart en dat betekent ook dat het hopelijk niet lang meer duurt voor we weer van mooi weer kunnen genieten. En hoe leuk is het dan om een leuke markt te bezoeken? En wanneer het wat slechter weer is, zijn er gelukkig ook een heleboel leuke dingen te doen met kinderen. Bekijk de agenda voor de maand maart 2018 met kindvriendelijke festivals, markten en evenementen. 

Kindvriendelijke festivals, markten en evenementen voor maart 2018

17 maart – JazzFest in Amsterdam

Een muziekfestival volledig gericht op jazz met een speciale workshops voor kinderen waar ze muziek kunnen maken, geschikt vanaf 4 jaar tot ongeveer 12 jaar. Lees meer op de website.

18 maart – FeelGood Market in Eindhoven

Een gezellige markt op het Strijp-S terrein in Eindhoven met kraampjes voor het hele gezin en vermaak. Lees meer op de website.

18 maart – Museum Market in Amsterdam

De superleuke markt van de mensen achter Sunday Market en New Market, maar dan op het Museumplein in Amsterdam. Een gezellige locatie middenin de stad met vele leuke producten en eten en drinken. Lees meer op de website.

25 maart – Swan Market in Den Haag

De inmiddels welbekende Swan Market komt op 25 maart naar Het Plein in Den Haag. Verwacht bijzondere producten voor het hele gezin en lekker eten, drinken en vermaak. Lees meer op de website.

28 maart-1 april – 2 turven hoog in Almere

2 Turven Hoog is een rondreizend theaterfestival speciaal voor kinderen: van de allerkleinsten tot natuurlijk de volwassenen die meegaan. Met theater-, dans- en muziekvoorstellingen voor kinderen van 0 tot en met 6 jaar. Lees meer op de website.

28 maart-2 april – 2 turven hoog in Den Haag

Tegelijkertijd met 2 turven hoog in Almere zijn er ook voorstelllingen in Den Haag. Lees meer op de website.

30 maart – New Market in Amsterdam

Een markt met handgemaakte producten voor het hele gezin met veel creatieve deelnemers. Delicatessen uit alle windstreken en verscheidende foodstands en foodtrucks. Lees meer op de website.

30 maart-2 april – Werkspoor Festival in Utrecht

Op een bijzondere locatie, het Werkspoorkathedraal, een gastronomisch festival met vermaak voor kinderen. Lees meer op de website.

Ook leuk: naar het theater!

Er zijn momenteel verschillende leuke theatervoorstellingen voor kinderen. Bezoek bijvoorbeeld een van de volgende voorstellingen in maart 2018: Buurman & Buurman ‘Ajeto’ – ‘Kleine mol die wil weten wie er op zijn hoofd gepoept heeft’ – ‘Nijntje op de fiets’.

Mis je een leuke markt, festival of evenement in deze lijst waar ook kinderen veel plezier zullen hebben? Laat een reactie achter of mail naar mamalifestylenl@outlook.com, dan voeg ik het evenement toe.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.