Feest Verjaardag

SPACE PARTY: kijk mee naar een echt ruimtevaart feestje

space party decoratie ruimtevaart feestje (5)

Een heus ruimtevaart feestje om een kinderverjaardag te vieren. Met een raket om in te kleuren, hangende planeten en toffe slingers en natuurlijk ook wat buitenaards lekkers voor de kinderen om mee naar huis te nemen. Kijk je mee naar deze Space Party? 

Speciaal voor het kinderfeestje en deze familieverjaardag heb ik aantal toffe spulletjes ontvangen van de webshop whatawonderfulday.nl. Daarnaast heb ik flink zitten neuzen in mijn eigen collectie feestartikelen en heb ik toffe dingen gevonden bij verschillende winkels zoals Wibra, Hema en Flying Tiger.

Het toeval wil dat in de periode van deze verjaardag bij de Wibra en Flying Tiger er toevallig leuke feestartikel te vinden waren die passen bij het ruimtevaart thema. Deze spullen zullen nu niet meer in de winkels liggen, maar ook zonder deze artikelen kun je toch een toffe ruimtevaart sfeer neerzetten.

space party decoratie ruimtevaart feestje (1)

Space party feestartikelen

Bij de webshop whatawonderfulday.nl mocht ik een aantal producten uitkiezen voor het ruimtevaart kinderfeestje en deze familie space party. Ik koos voor items specifiek passend bij het thema zoals de raket bordjes, space party slinger, space party traktatiezakjes en hangende planeten van papier. Daarnaast vond ik folieballon sterren, holografische feesthoedjes en een holografische tassel slinger.

space party decoratie ruimtevaart feestje Space party kinderverjaardag slinger (1) Space party kinderverjaardag slinger Space party kinderverjaardag honeycomb planeten Space party kinderverjaardag prikkers ruimtevaart

Nog meer toffe ruimtevaart feestdecoratie

Naast de feestdecoratie die we gekregen hebben en de letter slingers die ik hieronder toe licht, hadden we nog meer toffe feestdecoratie.

 • Glow in the dark sterren en manen: bij heel veel winkels te vinden, deze glow in the dark sterren en manen voor op de muur of op het plafond. Natuurlijk leuk in het donker, maar ook overdag is het goed zichtbaar en daardoor leuke betaalbare decoratie.
 • Sterrenslinger: deze slinger hebben we gemaakt met alle sterren uit verschillende sets van letterslingers.
 • Maan folieballon: naast de sterren folieballon hadden we ook een zilveren maan ballon. Extra groot en daardoor mooi om tussen de sterrenhemel te hangen die we op de muur hadden gemaakt.
 • Glittergordijn: het prachtige iriserende glitter gordijn vond ik bij de Flying Tiger, maar is online in veel varianten terug te vinden zoals een gouden gordijn of zilveren gordijn.
 • Papieren planeten en raketten: deze set hebben wij gekregen en is inmiddels niet meer verkrijgbaar, maar je kunt ook zelf afbeeldingen afdrukken van planeten en raketten om op te hangen.
 • Glowsticks: met een set glowsticks kun je ook leuk versieren, zoals wij hebben gedaan bij onze tafelstang.
 • Honeycombs: een aantal gekleurde honeycombs in verschillende afmetingen opgehangen aan de tafelstang doen wel een beetje denken aan planeten. Honeycombs kun je daarnaast meerdere keren gebruiken, ideaal voor een verjaardag als decoratie.
 • Ruimtevaart prikkers: hoe leuk zijn deze ruimtevaart prikkers die ik vond bij Flying Tiger? Inmiddels helaas niet meer verkrijgbaar, maar veel leuke merken met feestproducten hebben ook wel eens spullen voor ruimtevaart, zoals: Meri Meri, My Little Day en Talking Tables.

Space party kinderverjaardag slinger (2) Space party kinderverjaardag maan poster letter slinger

Space Party letter slingers

Wij hebben een leuke collectie aan letter slingers, daarmee kunnen we voor elk feest wel een leuke slinger maken. Dit zijn bijvoorbeeld toffe teksten voor een ruimtevaartfeestje:

 • Welcome to the galaxy
 • Houston, we have a party
 • To the moon and back
 • Space Party

En een slinger, helemaal passend bij de twee jarigen van onze Space Party

 • one small step for Javian, one giant step for Senne

space party decoratie ruimtevaart feestje Space party ruimtevaart kleurplaten Space party kinderverjaardag slinger (2) space party kinderfeestje kartonnen raket Space party ruimtevaart ballonnen

Vermaak voor kinderen tijdens het ruimtevaart feestje

Omdat er in onze familie- en vriendenkring ook kinderen zitten en we natuurlijk zelf ook meerdere kinderen hebben, zorg ik altijd voor vermaak voor kinderen tijdens een verjaardag. Zo hebben wij altijd een hoekje met kleurplaten passend bij het thema van het verjaardagsfeestje en kleurpotloden. Voor deze verjaardag zocht ik via internet naar afbeeldingen van raketten, astronauten, planeten en sterren.

Daarnaast hadden wij voor het kinderfeestje een grote kartonnen raket om in te kleuren en aangezien deze nog niet volledig was ingekleurd had ik hier ook weer een bak met kleurpotloden bij gezet. Daarnaast hadden we veel ballonnen in huis liggen die regelmatig een ruimtereisje met de raket gingen maken.

Space party tafel sweet table ruimtevaart kinderverjaardag

Ruimtevaart sweet table

Op een sweet table zijn altijd lekkere hapjes en gebakjes te vinden. Net zoals op deze sweet table, die op bovenstaande foto helaas nog niet compleet was. Op de tafel vind je verschillende limonadetaps met bekers en rietjes. Daarnaast bakjes met verschillende snacks, zoals snoepsterren en zoute sticks, maar ook snoepgroente en raket fruitspiesjes. Daarnaast staat op de sweet tabel natuurlijk het gebak.

Bekijk alles over het eten en drinken op de space party hier →

Lees ook:

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.