Kind Kleding

Senne’s eerste verjaardag: jungle feestoutfit

Senne 1 jaar - eerste verjaardagsoutfit

Op 10 maart vierden we de eerste verjaardag van Senne en dit was zijn verjaardagsoutfit, uiteraard passen bij het thema: the wild one. 

The Wild One

Het kiezen van de verjaardagsoutfit begon natuurlijk met het bepalen van het thema voor het verjaardagsfeestje. Aangezien Senne echt onze wildebras is, kozen we al snel voor het thema ’the wild one’. Nou zijn daar op Pinterest twee varianten op te vinden: de wildernis met indianen en bossen of wilde dieren van de jungle. Wij kozen voor dat laatste.

Verjaardagsoutfit 1 jaar

Het was even zoeken naar een outfit, want ik kon veel leuke items vinden, maar die waren niet altijd in de juiste maat te vinden of ontzettend duur. Daarnaast wilden we ook graag een outfit die hij na zijn verjaardag nog zou dragen. Uiteindelijk koos ik voor dit rompertje van H&M omdat de print uit meerdere dieren bestaat en het geheel toch niet heel druk is.

Bij de Prenatal vond ik een prachtige salopette in het zwart met houten drukknoopjes die heel mooi bij het rompertje paste. Met grijze suède schoentjes die ik kocht via Ebay was de outfit compleet.

Bekijk ook kindersalopettes bij bol.com → 

Verjaardagsoutfit - the wild one first birthdaysenne jarig verjaardagsoutfit botanic hydrofiel doek sjaal

Hydrofiel als sjaal

In eerste instantie wilde Senne niets weten van de taart en cupcakes, maar uiteindelijk wilde hij toch wat proeven en toen had ik een grote hydrofiel doek van Cup of Me om zijn nek geknoopt als sjaal. De print van deze hydrofiele doek past echt perfect bij het thema van het feestje en bij de rest van de outfit. Wanneer Senne de hydrofiel doek niet om zijn nek droeg, hing ik hem aan de stoel als decoratie.

Dit artikel bevat items die ik heb gekregen, lees de disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.