Halloween Kind Knutselen

DIY makkelijke krans met pompoenen

Halloween krans pompoenen diy

Na het maken van de Halloween krans met vleermuizen had ik de smaak te pakken en ging ik aan de slag met het maken van nog een krans, namelijk een krans met pompoenen. Lees mee voor het stappenplan van de krans met pompoenen en tips om zelf ook zo’n krans te maken. 

Net als bij de krans met vleermuizen maakte ik ook bij deze krans gebruik van een metalen ring. Bekijk een soortgelijke metalen ring bij bol.com. De ring die ik gebruikte voor de pompoenenkrans is wel iets kleiner dan die van de vleermuizen, maar dat combineert ook leuk met de Halloween krans met vleermuizen.

Halloween kransen voordeur

Stickers voor krans met pompoenen

Bij een Duitse supermarkt kocht ik jaren geleden al vilten pompoenstickers omdat ik toen al dacht dat ik die ooit wel eens voor een zelfmaakproject kon gebruiken. Jarenlang wist ik niet zo goed wat ik ermee moest, totdat ik deze herfst bij Elsie Larson op Instagram een krans zag van pompoenstickers.

De pompoenstickers die ik heb gebruikt heb ik online niet terug kunnen vinden, maar wel twee andere leuke vergelijkbare stickersets:

  • Bij bakerross.nl vond ik pompoen foamstickers die opvallend veel op die van Elsie Larson lijken →
  • Bij etsy.nl vond ik ook pompoen foamstickers, maar dan met glitters →

Nodig voor pompoenkrans

Stappenplan herfstkrans met pompoenen

Start met het vlechten van een lang stuk zwart-wit bakkerstouw, zorg dat de uiteindelijke vlecht minimaal de lengte heeft van de metalen ring en het liefst nog een stuk langer zodat de ring ermee opgehangen kan worden. Draai de vlecht om de metalen ring heen. Verspreid vervolgens de pompoenstickers over de metalen ring.

 

De poster met het spookje is van A Little Lovely Company en kocht ik ooit bij een sample sale – de poster is helaas niet meer verkrijgbaar.

Halloween krans pompoenen diy

Pinterest - halloween krans pompoenen voordeur

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.