Eten&drinken Recepten

BBQ chicken quesadilla: succesvol recept van Tasty

Quesadilla met kip in barbecuesaus

Een beetje foodliefhebber kent natuurlijk Tasty wel met al hun foodvideo’s. Ik zie de video’s ook al een paar jaar voorbij komen, maar had nog nooit een recept van Tasty gemaakt. Totdat ik deze bbq chicken quesadilla’s zag met kip in barbecuesaus en dat was toch een succes! 

Ik had nog nooit quesadilla’s gemaakt en was eigenlijk verrast over hoe moeilijk het was. Sindsdien maak ik ze regelmatig als lunch of avondeten, wisselend qua ingredienten. Maar mijn favoriet is absoluut deze quesadilla met kip in barbecuesaus.

Ingrediënten voor quesadilla met kip in barbecuesaus

  • wraps – ik gebruik whole wheat wraps
  • gerookte kip reepjes
  • geraspte kaas
  • rode ui
  • barbecuesaus – ik gebruik die van Heinz
  • optioneel: krulpeterselie

BBQ chicken quesadilla’s

Quesadilla’s met kip in barbecuesaus. Fruit de klein gesneden rode ui, voeg vervolgens de gerookte kip toe en laat het even bakken. Voeg daarna de barbecuesaus toe en eventueel de krulpeterselie, genkipt met een kruidenschaar. Leg in een andere pan vervolgens een wrap voor de helft bedekt met geraspte kaas. Leg daarop de kip en rode ui in barbecuesaus. Vouw de wrap dubbel en bak totdat beide kanten lichtbruin verkleuren.

Snijd de wrap voor serveren in pizzapunten en zet er eventueel een bakje met barbecuesaus bij. Ook lekker met guacamole.

Quesadilla met kip in barbecuesaus

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.