Kind Knutselen Valentijnsdag

Valentijnsdag kleurplaten en poster printables

valentijnsdag kleurplaten blog mamalifestyle

Ja, Valentijnsdag staat voor de deur! Wil jij met jouw kind creatief aan de slag gaan voor deze liefdevolle dag? Download dan een van de Valentijnsdag kleurplaten of posters. Inkleuren, strik eromheen en je hebt een liefdevol cadeautje voor Valentijnsdag. 

Klein kleurrijk cadeautje

Een attent en makkelijk idee: een kleurplaat cadeau geven! Print een van de kleurplaten uit, kleur of versier deze en geef deze cadeau aan een geliefde. En dat kan natuurlijk ook een vriend of vriendin of familielid zijn. Rol de kleurplaat op en doe er een strik omheen.

Valentijnsdag kleurplaten downloaden

Klik op de afbeelding en kies voor ‘Afbeelding opslaan als’, bewaar de afbeelding op jouw computer en kies voor afdrukken om deze uit te printen. Vervolgens kun je zelf aan de slag gaan met de printables voor Valentijnsdag.

MML valentijnsdag printable boeket MML valentijnsdag printable envelop MML valentijnsdag printable pijlen MML valentijnsdag printable hartjes MML valentijnsdag printable bloemen MML valentijnsdag printable kleurplaat hartjes

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.