Kind Spelen

Superleuke pastelkleurige houten auto’s van Little Dutch

little dutch houten auto's

Het merk Little Dutch maakt al een tijdje producten voor baby’s en kinderen, maar voegt de laatste tijd ook steeds meer speelgoed in zachte kleuren toe aan hun assortiment. Zo zijn er vier ontzettend mooie houten auto’s in lieve kleuren. 

Houten speelgoed

Houten speelgoed is altijd welkom bij ons in huis. Het is duurzamer dan plastic speelgoed en gaat naar mijn ervaring ook langer mee. En als de kleuren vervagen of niet meer passen bij onze smaak is het hout zo weer geverfd in een andere kleur.

Little Dutch houten auto’s

Verven is echter niet nodig bij deze leuke houten auto’s van Little Dutch, want ze hebben al hele mooie en zachte kleuren. Precies de kleuren die mooi staan bij ons interieur, waardoor dit het soort speelgoed is wat prima in het zicht in de woonkamer kan blijven staan als de kinderen op bed liggen.

Daarnaast is het ook erg mooi speelgoed wat gebruikt kan worden als kinderkamer accessoire totdat jouw kindje groot genoeg is om ermee te spelen.

Ideaal speelgoed voor de kleinsten

De speelgoedauto’s zijn best groot en daardoor veilig speelgoed voor kinderen vanaf een jaar, wij hadden deze auto’s dan ook op het verlanglijstje staan van Senne voor zijn eerste verjaardag. Door de ‘ramen’ van de auto’s houden ze ook gemakkelijk vast.

Onze verzameling auto’s is best gegroeid de afgelopen jaren, niet zo gek ook met twee zoons in huis. Maar ze spelen ook echt graag met hun houten auto’s. En als het speelkleed tevoorschijn komt, verschijnt er regelmatig een file aan voertuigen.

Houten auto’s kopen

De houten auto’s zijn bij verschillende speelgoedwinkels te koop, maar ook te bestellen bij bol.com:

Het boxkleed op de afbeelding is van Cup Of Me →

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Nicole Orriëns
    november 13, 2018

    Wat een schattige, pastelkleurige auto’tjes zijn dat! Die wil je zelfs voor de sier wel in huis hebben vind ik. Een stuk beter dan die schreeuwerige plastic varianten.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.