Mama Zelfzorg

Random acts of kindness – doe elke dag iets aardigs met behulp van deze boeken

random acts of kindness dagboeken

De wereld kan soms wat meer vriendelijkheid gebruiken, maar hoe moet dat dan? Nou, met behulp van een van deze ‘random acts of kindness’ invulboeken of dagboeken. Zo kunnen we allemaal bijdragen aan een lievere wereld, op een toegankelijke manier. 

Al deze boeken zijn ook een perfect cadeautje voor iemand die iets wil bijdragen aan een betere wereld. Alle dagboeken en invulboeken zijn te gebruiken wanneer jij wilt, ze zijn niet gebonden aan een datum.

random acts of kindness dagboeken - share this journal

Share this journal

Van alle dagboeken en invulboeken in deze lijst is dit misschien wel de vreemdste… Dit is namelijk niet helemaal jouw dagboek, maar een dagboek om door te geven. Wanneer het boek gevuld is met allemaal vriendelijke daden is het de bedoeling dat het weer bij de oorspronkelijke eigenaar terugkeert zodat die ook kan lezen wat er allemaal is gedaan, geïnspireerd door het boek.

Bestel ‘Share this journal’ bij bol.com →

random acts of kindness dagboeken - kindness every day

Kindness every day

Een mooi en stevig dagboek om random acts of kindness in bij te houden. In het dagboek staan inspirerende quotes, vragen om over na te denken en toegankelijke opdrachten. Dit dagboek is in het Engels.

Bestel ‘Kindness every day’ bij bol.com →

random acts of kindness dagboeken - doe elke dag iets aardigs

Doe elke dag iets aardigs

Dit is de Nederlandse versie van ‘Kindness every day’. Een dagboek met een intro waarom iets aardigs doen zo belangrijk is, verschillende ideeën voor een aardige daad en genoeg ruimte om te beschrijven hoe jij invulling geeft aan elke dag iets aardigs doen.

Bestel ‘Doe elke dag iets aardigs’ bij bol.com →

random acts of kindness dagboeken - rak boek

Het RAK boek

Een boek met 333 ideeën voor random acts of kindness, het is een boek om in te tekenen, te knippen en te plakken. Alle opdrachten helpen om op een hele leuke en soms zelfs grappige manier goede daden te verrichten.

Bestel ‘Het RAK boek’ bij bol.com →

random acts of kindness dagboeken - groene meisjes rockbook

On The Rocks x Groene Meisjes: Random acts of kindness

Groen Meisje Merel heeft in samenwerking On the rocks een aantal inspirerende boeken gemaakt, een daarvan is het ‘random acts of kindness’ boek. Een dagboek wat inspireert om een goede daad te doen en met genoeg ruimte om te schrijven over deze goede daden. Leuk feitje: de boeken van ‘On the rocks’ zijn gemaakt van stenen, ook nog eens heel milieuvriendelijk.

Bestel ‘Random acts of kindness’ bij bol.com →

random acts of kindness dagboeken - one good deed a day

One good deed a day

Een prachtig geïllustreerd dagboek om een jaar lang goede daden te doen en te beschrijven. In het boek staan allemaal ideeën voor goede daden met daarbij wat ruimte om bijvoorbeeld te beschrijven wanneer de goede daad is gedaan en hoe het uitpakte. Het dagboek is in het Engels.

Bestel ‘One good deed a day’ bij bol.com →

random acts of kindness dagboeken - connect every day

Connect every day

Dit dagboek gaat niet zozeer over goede daden doen, maar over connecties maken met mensen uit jouw omgeving – zowel bekenden als onbekenden. En contact leggen met anderen kan heel goed helpen om de wereld een beetje vriendelijker te maken. Het boek bevat simpele tips om contact te leggen, leuke illustraties en genoeg schrijfruimte om een heel jaar bij te houden.

Bestel ‘Connect every day’ bij bol.com →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.