Fashion Mama Marike

OOTD: kleurrijke outfit bij ‘Kom in de Kas’

kom in de kas kersen marike outfit

De lente en zomer vind ik het leukste seizoen als het gaat om kleding, dat komt vooral door mijn voorkeur voor maxi-rokken. Dus ja, in de deze OOTD tussen de kersenbomen draag ik natuurlijk een maxi-rok. 

In het weekend van 6 en 7 april waren er vele kassen te bezoeken in het kader van ‘Kom in de Kas’. Wij bezochten een drietal kassen in Almere. Meer over ons bezoek kun je hier lezen →

Grijze maxi-rok van ICHI

Het was een heerlijk zonnige zondag en dus deed ik een van mijn maxi-rokken aan van ICHI. Ik heb twee van deze maxi-rokken in het grijs en een vergrijsd donkergroene kleur en het zijn ideale rokken voor warme dagen doordat ze aan de onderkant halfrond zijn. Plus: deze maxi-rokken hebben zakken, superpraktisch.

Kleur in mijn outfit

Nu de zon wat vaker gaat schijnen merk ik ook dat ik meer neig naar gekleurde outfits. Dat is hier zeker wel gelukt: het shirt heeft een lichtgeel streepje, het okergele vest matcht daar mooi bij, de sjaal en de schoenen zijn natuurlijk zeer kleurrijk en mijn lievelingstasje van Keecie gaat natuurlijk altijd mee op pad.

De sjaal van deze outfit ziet er misschien wel bekend uit, er stonden al twee OOTD’s online met deze sjaal:

Details van de outfit

Aan de details van deze outfit heb je waarschijnlijk weinig, want alle items heb ik al langer dan een jaar. Maar wellicht vind je bij de merken nog leuke inspiratie voor een outfit.

Dit artikel bevat een affiliatelink, wanneer jij een aankoop doet via de link kan ik een kleine commissie ontvangen die ik kan gebruiken om de website nog mooier en beter te maken, zonder dat jij daar iets van merkt – bedankt als jij daarbij wilt helpen!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.