Mama

De leukste adventskalenders voor volwassenen

adventskalender volwassenen (2)

Er zijn adventskalenders gevuld met chocolaatjes en met speelgoed, maar inmiddels ook een heleboel toffe adventskalender voor volwassenen. Ik verzamelde de leukste, tofste en lekkerste adventskalenders voor volwassenen. Waaronder de adventskalender die ik heb voor mij en mijn vriend… 

BEAUTY ADVENTSKALENDERS

Rituals adventskalenders kerstbomen

Rituals heeft ook twee adventskalenders: een gouden 2D adventskalender voor €59,90 en een rode kerstboom 3D adventskalender €89,90. De adventskalenders zijn natuurlijk gevuld met allemaal heerlijke producten van Rituals.

Rituals gouden adventskalender bij bol.com →

The Body Shop adventskalenders

Een van de bekendste beautymerken met adventskalenders voor volwassenen is The Body Shop. Ik ben altijd al een beetje fan geweest van The Body Shop, heb jarenlang body butters en fijne douchegels daar gekocht. Er zijn drie adventskalenders verkrijgbaar en uiteraard zitten daar ook heerlijke body butters en douchegels in. De prijzen variëren van €50 tot €120.

Bekijk de The Body Shop adventskalenders →

Nivea Adventskalender

Deze adventskalender van Nivea viel mij vooral op omdat ik de verpakking zo leuk vind. De inhoud van deze adventskalender bestaat uit fijne producten van Nivea voor zowel mannen als vrouwen. De adventskalender kost €39,95.

Bekijk de Nivea adventskalender bij bol.com → 

Balea adventskalenders

Voor deze adventskalenders moet je een tripje naar Duitsland plannen, want deze zijn alleen verkrijgbaar bij de DM in Duitsland. Voor wie de DM niet kent, dat is een grote drogisterijketen in Duitsland. Balea is een van de huismerken die verkrijgbaar zijn bij de DM en er is zowel een Balea for men adventskalender als een Balea winter adventskalender die meer gericht is op vrouwen. De adventskalenders kosten €14,95.

ETEN & DRINKEN ADVENTSKALENDERS

MYMUESLI adventskalenders

MYMUESLI heeft meerdere adventskalenders voor muesli-liefhebbers. Er is een adventskalender met MYMUESLI 2GO, een adventskalender met mueslirepen, een adventskalender voor liefhebbers van porridge en een adventskalender DELUXE. De prijzen van de adventskalenders zijn €39,90, €49,90 tot €139,90 voor de Deluxe adventskalender.

Bekijk de adventskalenders bij MYMUESLI.nl →

Adventskalenders met bier

Ik drink zelf geen bier, überhaupt eigenlijk geen alcohol, maar woon wel samen met een liefhebber van bier. Dus deel ik ook een aantal bier adventskalenders: Beerwulf bier adventskalender voor €49,95 of de Hopt bier adventskalender voor €62,99.

Pukka adventskalender

Voor liefhebbers van thee is er een adventskalender van Pukka met allemaal theezakjes. Deze adventskalender is wel erg populair online heb ik het idee, hij kost dan ook maar €11,58 bij plein.nl.

Bekijk de Pukka adventskalender bij plein.nl →

Nespresso adventskalender

Dit is mijn allerbeste tip, maar wel speciaal voor koffieliefhebbers: de Nespresso adventskalender! Het moge geen geheim zijn dat ik graag koffie drink, overigens ook heel graag samen met mijn partner. Dit is dan ook de adventskalender die wij zelf hebben voor dit jaar. Ik kwam de adventskalender online tegen, maar helaas niet op de site van Nespresso in Nederland. Gelukkig vond ik hem wel in de winkel van Nespresso voor €29, ga daar dus vooral kijken voor deze adventskalender. En volg mijn Stories op Instagram in december, waar ik af en toe iets van de inhoud zal delen.

Bekijk de Nespresso adventskalender op de Belgische site van Nespresso →

De blog gaat verder onder de afbeelding ↓

nespresso adventskalender volwassenen

ANDERE ADVENTSKALENDERS

Happy Socks adventskalender

Er zijn best wel een aantal Happy Socks in huis te vinden, dus je kunt wel voorstellen hoe tof ik deze adventskalender van Happy Socks vind. Maar liefst 24 paar feestelijke sokken, verkrijgbaar in maat 36-40 en maat 41-46. Hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan, €199 kost deze adventskalender. Enne, ik zeg: volgend jaar ook voor kinderen!

Bekijk de Happy Socks adventskalender bij bol.com →

VW Bulli T1 adventskalender

Stiekem toch een adventskalender met speelgoed in dit lijstje, maar dan wel speelgoed voor volwassenen. Met deze adventskalender bouw je namelijk in 24 stappen een Volkswagen busje, hoe leuk is dat. De adventskalender kost €51,99.

Bekijk de VW Bulli T1 adventskalender bij bol.com → 

Stop the water while using me adventskalender

Er is ook een adventskalender voor iedereen met een groen hart van het merk ‘Stop the water while using me’. De inhoud bestaat uit 12 kaarten met challenges of ‘food for thought’ en 12 producten van het duurzame merk. Een deel van de opbrengst gaat ook naar goed doel. De adventskalender kost €89,95.

Bekijk de ‘Stop the water while using me’ adventskalender bij Zalando →

 

Ook leuk: deze Ginger Ray adventskalender om zelf te vullen of houten bus adventskalender.

Pinterest - adventskalender volwassenenenPinterest - nespresso adventskalender volwassenene

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.