Fashion Mama Marike

OOTD: subtiel oranje voor Koningsdag 2019

ootd subtiel oranje koningsdag closeup

Al en tijd probeer ik bewuster bezig te zijn met kleding, dat betekent ook dat er minder kleuren mijn kledingkast in komen omdat ik probeer vast te houden aan een vast kleurenpalet. En nee, oranje zit niet bepaald in dat kleurenpalet. Gelukkig vond ik nog een oranje hemdje van Mini Rodini in een subtiele oranje kleur – het uitgangspunt voor mijn OOTD voor Koningsdag 2019. 

Het bevalt de meeste tijd erg goed om vast te houden aan mijn kleurpalet, ik draag nu minder vaak veilig zwart en kan alle kleurrijke items onderling goed combineren. Maar op dagen zoals Koningsdag of bijvoorbeeld voetbalwedstrijden van de Oranje elftallen wil ik toch wel graag oranje aan. Gelukkig maakt dit toffe hemdje dan een hoop goed. Het is misschien subtiel oranje, maar ik kan het nog steeds combineren met items uit mijn kledingkast.

Het verhaal achter het pasteloranje hemdje van Mini Rodini heb ik al eens eerder gedeeld in een OOTD →

De rok is wel zwart, maar zo’n grote favoriet geworden het afgelopen jaar dat het toch een blijvertje is. De rok kocht ik vorig jaar bij de Lidl en hoewel ik er niet heel veel van verwachtte, is het toch echt de rok die ik het meeste draag. Dankzij de fijne brede elastieken band zit de rok goed op mijn taille en kan ik er makkelijker shirts in doen en een beetje mijn chronische foodbaby mee verhullen – vragen over een eventuele nieuwe zwangerschap stel ik namelijk niet echt op prijs.

Om de taille wat extra’s mee te geven droeg ik er ook een smalle riem bij, het maakt deze outfit net wat leuker. Net als de overhemdblouse die ik echt al jaren heb en een fijne afwisseling is met de hoeveelheid zwarte vesten in mijn kast.

Details van de outfit

  • Overhemdblouse van Only
  • Hemd van Mini Rodini
  • Rok van Lidl
  • Riem gekregen van mijn zusje
  • Schoenen Vans

ootd subtiel oranje koningsdag

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.