Fashion Mama Marike

OOTD: bloemetjes in het Bloesempark

ootd marike bloesempark outfit

Gewapend met een camera en bloemetjesshirt gingen we naar het Bloesempark in Amstelveen toen alle bomen in volle bloei stonden. Ondanks de drukte hebben we toch weer een OOTD kunnen schieten met uiteraard veel bloesem, maar ook andere bloemen. 

Bloesempark

Het oh, zo fotogenieke Bloesempark: ik schreef er al eerder over na ons bezoek vorig jaar aan het Bloesempark. Dit jaar brachten we weer een bezoek aan het park om bloesemblaadjes te vangen en vooral veel foto’s te maken. De bloesem maakt alles zoveel mooier.

Echte favorieten

Al eerder schreef ik over mijn favoriete maxi-rok van de Lidl en kijk eens wat ik hier draag… de maxi-rok van de Lidl! Ik draag deze rok dus vaak, echt heel vaak. Maar ook hier combineert hij weer heel fijn met shirt met de bloemen wat ook echt een ware favoriet begint te worden. Het shirt kocht ik vorig jaar al, maar hij is nog te vinden in de webshop van H&M.

Details van de outfit

ootd marike bloesempark

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.