Mama Zelfzorg

De leukste producten voor relaxte moeders

Relax Mama - die andere moeders doen ook maar wat

Het begon met een boekje en een Facebookgroep om het boekje te promoten. Inmiddels is de Club van Relaxte Moeders gigantisch gegroeid, niet alleen in volgersaantallen, maar ook in toffe en handige producten voor moeders. Boeken, kaarten en posters: allemaal leuke cadeautips voor (aanstaande) mama’s. 

Het begon allemaal met het boek ‘Relax Mama’ wat recent nog in een nieuw jasje werd gestoken, maar inmiddels is dat boek alleen niet meer uit het enige handige of leuke product voor aanstaande relaxte moeders. En alle producten zijn stuk voor stuk aanraders als cadeautje voor een moeder.

Relax Mama – handboek voor moeders

De ondertitel van het boek zegt eigenlijk alles: ‘101 tips om relaxte moeder te worden, te zijn en te blijven’. Een boek met de inmiddels bekende quotes zoals ‘die andere moeders doen ook maar wat’ dat lekker weg leest of bladert – misschien wel tijdens het entertainen van een baby kind.

‘Relax Mama’ bestellen →

‘Die andere moeders doen ook maar wat’ columnbundel

Een boek met 39 columns van moeders uit de Club van Relaxte Moeders over situaties die vooral grappig en herkenbaar zullen zijn. Met als uitgangspunt: ‘die andere moeders doen ook maar wat.

Relax Mama Columnbundel bestellen →

Relax Mama zwangerschapskalender

Speciaal voor zwangere vrouwen is er de Relax Mama zwangerschapskalender. Met uiteraard de herkenbare illustraties en veel geestige teksten om jou en jouw partner met een knipoog door de zwangerschap heen te trekken.

‘Relax Mama Zwangerschapskalender’ bestellen →

Relax Mama in de keuken

Een kookboek met gerechten die uiteraard zeer geschikt zijn voor met kinderen erbij aan tafel, maar ook informatie en columns van relaxte moeders. Zo wordt een weekmenu maken weer een makkie.

‘Relax Mama in de keuken’ bestellen →

Bekijk ook de 5 leukste kookboeken voor mama’s, inclusief ‘Relax Mama in de keuken’ →

Love Mama

Met de komst van een baby verandert alles en dus ook jouw relatie met jouw partner. Het boek ‘Love Mama‘ gaat volledig over de invloed van een kind op jouw relatie met veel grappige feitjes en herkenbare illustraties. Het boek is momenteel alleen tweedehands verkrijgbaar.

‘Love Mama’ bestellen →

Relax Mama ansichtkaarten

Een set van 32 postkaarten met de bekende en herkenbare quotes en illustraties van Relax Mama. Leuk om op te sturen naar een moeder, maar ook om bijvoorbeeld op te hangen in huis.

‘Relax Mama postkaarten’ bestellen →

Poster ‘Die andere moeders doen ook maar wat’

De bekende quote ‘Die andere moeders doen ook maar wat’ is als poster verkrijgbaar en met het A4-formaat is er altijd wel een plekje te vinden voor deze poster.

Poster bestellen →

Ook leuk, maar helaas momenteel niet verkrijgbaar:

Dit artikel bevat een affiliatelink, wanneer jij een aankoop doet via de link kan ik een kleine commissie ontvangen die ik kan gebruiken om de website nog mooier en beter te maken, zonder dat jij daar iets van merkt – bedankt als jij daarbij wilt helpen!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.