Eten&drinken Recepten Sinterklaas

Sinterklaas: pizza mijters

Pizza mijters

Tijdens het uitpakken van alle pakjes van Sinterklaas is het fijn om iets kleins tussendoor te kunnen eten, dan zijn deze pizza mijters ideaal. Ik gebruikte kant-en-klaar pizzadeeg voor mini pizza’s waardoor de pizza mijters ook lekker snel gemaakt zijn. 

Nodig voor de pizza mijters

Stappenplan pizza mijters

Verwarm de oven voor volgens de verpakking van het deeg. Rol het deeg uit en verdeel rondjes over de bakplaat. Bak het deeg kort in de oven totdat deze licht verkleurd. Verdeel nu tomatenpassata over de minipizza’s en maak een kruis van geraspte kaas. Bak de pizza mijters nu af in de oven.

Snijd voor serveren een mijter vorm van de mini pizza’s, zodat het echte pizza mijters worden.

Bekijk nog meer Sinterklaasrecepten →

Pinterest - Sinterklaas pizza mijters

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.