Eten&drinken Recepten

Wentelteefjes met spek en honing

recept wentelteefjes spek honing

Oud brood en een paar eieren die op moeten, maken een geweldig ontbijt of lunch: wentelteefjes! Nou zijn wentelteefjes met alleen een beetje suiker bijvoorbeeld al heel erg lekker, maar voor een speciaal ontbijt kun ontbijtspek en honing toevoegen waardoor je echt een bijzonder ontbijt of lunch krijgt. 

Bekijk ook het basisrecept voor wentelteefjes →

Nodig voor wentelteefjes met spek en honing

  • sneetjes brood
  • ei
  • melk
  • snufje zout
  • ontbijtspek
  • honing
  • roomboter

Stappenplan wentelteefjes met spek en honing

Kluts een ei met een scheutje melk en een snufje zout. Leg beide kanten van een snee brood kort in het mengsel en bak deze dan in de pan met een klontje roomboter. Als beide kanten van het brood bruin kleuren, is het wentelteefje klaar en kun je de volgende bakken. Bak ondertussen in een andere pan de ontbijtspek. Als de ontbijtspek goed gebakken is, voeg je een scheutje honing toe. Zorg dat de honing goed verdeeld is over de ontbijtspek. Serveer dan de wentelteefjes met een stuk ontbijtspek erop en eventueel nog wat honing naar smaak.

Eet smakelijk!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.