Eten&drinken Halloween Recepten

Halloween koffie met griezelige sprinkles

Als de herfst in aantocht is, liggen er vaak leuke Halloween spullen in de winkels. Zo kwam ik ook deze Halloween sprinkles tegen, extra leuk om hiermee een koffie of babyccino mee te versieren. Daarnaast gaf ik de koffie een extra passende Halloweenkleur. 

Nodig voor de Halloween koffie

Recept voor Halloween koffie met griezelige sprinkles

Maak een espresso in een mok of een gewone koffie in een grote mok. Doe de melk in de melkopschuimer en voeg een klein beetje oranje kleurstof toe. Voeg de opgeschuimde melk toe aan de koffie en versier met de Halloween sprinkles.

Recept Halloween babyccino met griezelige sprinkles

Maak een babyccino door melk in een melkopschuimer te doen met een klein drupje oranje kleurstof. Eventueel kun je ook een druppel wortelsap gebruiken, Zonnatura verkoopt dit in veel supermarkten. Schenk de babyccino in een mooie beker en laat jouw kind die versieren met sprinkles.

Bekijk nog meer Halloween tips →

BLOG Marike halloween koffie sprinkles

Pinterest - Halloween koffie

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.