Een fijne frisse salade met tomaten en sperziebonen en een zoute kaasschnitzel erbij om het geschikt te maken als avondeten. Kijk je mee naar het recept?
De frisse salade van tomaten en sperziebonen maakt groente eten leuk. En veel kinderen zijn dol op kaas en dus valt een kaasschnitzel ook vaak wel in de smaak.
Ingrediënten sperziebonensalade met tomaat en kaasschnitzel
- 2 hele tomaten of twee handen vol cherrytomaten of snoeptomaatjes
- een hand vol sperziebonen per persoon
- grove mosterd
- olijfolie
- zout en peper
- en natuurlijk de vegetarische kaasschnitzels
Recept tomatensalade met sperziebonen en kaasschnitzel
Kook de sperziebonen kort zodat ze hun bite en kleur behouden, maar wel gaar genoeg zijn om te eten. Snijd de tomaten in blokjes. Meng de tomaten met sperziebonen en een eetlepel olijfolie en naar smaak een lepeltje mosterd. Voeg naar smaak nog peper en zout toe.
Bak de kaasschnitzel kort in de pan aan beide kanten. Te lang bakken zorgt ervoor dat de kaasschnitzel ‘breekt’. Serveer met de salade en eet smakelijk!
0 reacties