Gezin

Winterse cadeautjes voor mijn partner Frank

sinterklaas verlanglijstje frank (3)

Het leek mij heel leuk om hier het verlanglijstje van mijn vriend Frank te delen, net zoals ik ook mijn verlanglijstje heb gedeeld. Maar zijn lijstje is niet heel erg lang en de items die ik voor hem heb, houd ik graag als verrassing. Daarom maakte ik een overzicht met cadeau ideeën waar Frank in elk geval erg blij van zou worden en wellicht jullie partners ook wel? 

  1. Mango groene sjaal – Frank heeft een mooie donkergroene winterjas waar deze sjaal prachtig bij zou passen qua kleur. Daarnaast zie ik mijzelf deze sjaal ook wel dragen en daar houden wij wel van hier thuis, unisex producten. Je vindt deze sjaal bij de herenafdeling van Mango.
  2. Happy Socks Holiday Box – De verzameling Happy Socks hier in huis is groot, heel groot. Maar ja, sokken gaan ook wel eens kapot en deze kleuren passen perfect bij kerst.
  3. Nespresso Sinterklaas Box – Het is geen geheim dat wij fervente koffiedrinkers zijn, dat maakt een cadeau wat uit koffie bestaat altijd goed en deze koffie van Nespresso is ook nog eens heel leuk verpakt in een leuke sleeve passend bij het Sinterklaasfeest.
  4. Het winter BBQ boek – We hebben geen ervaring met winter bbq’en, maar het lijkt ons wel heel leuk. We steken de BBQ niet heel vaak aan, maar Frank heeft er altijd wel plezier in.
  5. Tripel Karmeliet – Hier heb ik weinig woorden voor nodig, dit is het favoriete bier van Frank en daar maak ik hem dus altijd blij mee.
  6. HK living kerst mokken – Wij hebben al een verzameling aan HK living mokken in huis, maar deze met kerstkleuren zijn toch ook wel weer heel erg leuk. En dit is het ideale formaat kopje voor Frank’s zwarte koffie.
  7. Tony Chocolonely tiny kerstmix – Ik woon samen met een echte zoetekauw die dol is op chocolade, deze mooie kerstmix zak van Tony Chocolonely zou hij dus erg blij van worden.
  8. The Body Shop guarana & coffee cleanser – De producten van The Body Shop bevallen hier thuis vaak heel goed en Frank is wel weer toe aan nieuwe gezichtsverzorging. Met deze cleanser kan hij zijn gezicht lekker fris houden, bijvoorbeeld onder de douche.
  9. The Body Shop guarana & coffee moisturizer for men – Frank heeft snel last van een droge huid, daar kan deze moisturizer wel iets aan doen. En nee, natuurlijk is die ‘coffee’ niet toevallig gekozen.

Bekijk ook mijn eigen verlanglijstje →

Pinterest - sinterklaas verlanglijstje FRANK

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.