Mama Zelfzorg

Mijn verlanglijstje voor een cosy winter thuis

Pinterest - sinterklaas verlanglijstje marike

Wij vieren het Sinterklaasfeest eigenlijk altijd met name voor de kinderen en die krijgen dan ook de cadeautjes. Maar dit jaar doen we dat een beetje anders, ook ik mocht een verlanglijstje aanleveren en daar hoefde ik niet heel lang over na te denken. Bekijk mijn verlanglijstje voor Sinterklaas. 

  1. The Body Shop grapefruit douchegel – ik houd van de kleur roze en de frisse geur van grapefruit en ben dus al jaren fan van deze douchegel. Ik vind het heerlijk om wakker te worden onder de douche met deze frisse geur.
  2. Kookboek ‘Zondag’ van The Holy Kauw Company – ik volg The Holy Kauw Company al enkele jaren via social media en raak altijd zeer geïnspireerd door al dat lekkere eten. Ik heb het ‘Limonade’ boek al en kan niet wachten om deze er naast te zetten.
  3. Agroposta lavendel limonadesiroop – ik drink eigenlijk geen alcohol en zodoende ontdekte ik ooit in een strandtent Agroposta. Sindsdien ben ik fan van deze limonades en bestel ik deze op een leuke plek wanneer ik kan. Maar het lijkt mij heerlijk om deze ook thuis te drinken.
  4. Whkmp’s Own roze theedoeken met panterprint – al jaren hebben wij een bijeengeraapt zooitje aan theedoeken, helemaal prima, want ze doen hun werk. Maar sinds onze nieuwe keuken zou ik toch wel heel erg graag mooie theedoeken willen hebben.
  5. Oysho roze sloffen – de hele winter loop ik op sloffen door huis en aangezien mijn oude sloffen ‘gesneuveld’ zijn tijdens de verhuizing en verbouwing kan ik wel een nieuw paar gebruiken. En ja, ze zijn roze, ook daarom.
  6. A Little Lovely Company Boho Chic letter banner – ja, ik heb al letter slingers in huis in verschillende kleuren, maar dit kleurenpalet is wel heel erg mooi en nooit genoeg letter slingers in huis, want ik kom nog regelmatig letters te kort als ik weer eens een leuke tekst bedenk voor een slinger.
  7. Bloomingville long face vaas – tijdens een van mijn online shopmomentjes, maanden geleden, spotte ik deze vaas en sindsdien zit hij in mijn hoofd. De kleur, het gezicht: het spreekt me aan. En ik houd van het merk Bloomingville.
  8. Oyoy Living uitlekblad roze – vieze vaat hebben we allemaal toch? Dan kan het er maar beter mooi uit zien op het aanrecht met zo’n prachtig roze uitlekblad. Plus die regenboog vorm vind ik zo leuk.

Nog meer leuke ideeën zien voor jouw verlanglijst? Op Pinterest deel ik nog meer van mijn verlanglijstje →

Pinterest - sinterklaas verlanglijstje marike (1)

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.