Marike

Een nieuwe uitstraling voor Mamalifestyle.nl

MAMALIFESTYLE logo

Mamalifestyle heeft een nieuwe uitstraling gekregen! Een nieuw logo en een nieuwe bijpassende header met nieuwe kleuren. Het lichte groen is gebleven op de achtergrond, een zachte naturel tint staat nu meer centraal, ook heb ik een toefje bordeauxrood toegevoegd met dezelfde zachtheid als het groen. 

De start van mamalifestyle.nl

In het najaar van 2014 toen ik moeder was van een baby van een paar maanden oud startte ik met mamalifestyle.nl. De reden daarvoor: ik kon over niets anders praten dan dingen die met kinderen en mijn leven als moeder te maken hadden. In de zomer van 2015 heb ik een logo en header laten maken voor mamalifestyle.nl, in die periode schreef er ook een lieve redactie met mij mee. Ik had toen grootse plannen met de site, maar omdat er geen geld verdiend werd met de site kon ik die toch niet de aandacht geven die het verdiende. Sinds enkele jaren doe ik dus alles weer alleen voor de site.

Meer tijd voor mamalifestyle.nl

In de afgelopen jaren ben ik in mijn vrije tijd altijd content blijven maken voor de site, want hoewel mijn baby van toen inmiddels een schoolgaand kind is en ons tweede kind inmiddels ook bijna naar school toe gaat, raak ik nog steeds niet uitgepraat over alles wat met kinderen te maken heeft en mijn leven als moeder. Gelukkig heeft dat wel zijn vruchten afgeworpen waardoor ik een klein zakcentje kan verdienen met affiliatesamenwerkingen en soms samenwerkingen met leuke merken. Daardoor durf ik er nu ook meer tijd in te steken, want ik zie dat Mamalifestyle.nl via Google en Pinterest enorm goed wordt gevonden.

Nieuwe kleuren en plannen

De afgelopen jaren ben ik logischerwijs gegroeid in mijn rol als moeder, zodoende vond ik het ook tijd voor een nieuwe uitstraling voor mamalifestyle.nl. Heel instinctief heb ik gekozen voor kleuren die goed bij mij passen, ook terug zijn te vinden in ons huis bijvoorbeeld. En zo had ik zomaar een nieuw logo en een nieuwe header voor de site gemaakt. Daarnaast ben ik wat plannen aan het uitwerken voor de site die tot nu toe vaak bleven liggen, maar waar ik nu wat meer tijd voor maak. Ik probeer al een aantal dingen en die werpen zijn vruchten af, dat motiveert natuurlijk ook.

Koken met kids

Een voorbeeld daarvan is het Instagramaccount @kokenmetkids wat ik ben gestart en waar ik de recepten van mamalifestyle.nl deel, maar ook bijvoorbeeld producten die ik krijg opgestuurd. En hoewel het account nog maar klein is, word ik al wel gevonden voor leuke samenwerkingen met toffe merken en dat maakt mij superblij!

Ik ben heel benieuwd wat jij vindt van de nieuwe uitstraling van Mamalifestyle.nl en ook hoe jij op de site terecht bent gekomen? Volg je mij via social media of heb je de site gevonden via Google of Pinterest? 

Bedankt in elk geval voor het bezoeken van mijn site!

Veel liefs,
Marike

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Saskia
    november 19, 2020

    Ziet er tof uit ! 🙂

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.