Kind Lezen Sinterklaas

Het mooiste boek met ‘Sinterklaasliedjes’

Sinterklaasliedjes kinderboek mark janssen

Er zijn zoveel leuke Sinterklaasliedjes, daar kun je wel een boek mee vullen. En dat is precies wat er bij het boek ‘Sinterklaasliedjes’ van Mark Janssen is gebeurd. Een waanzinnig mooi boek met de mooiste Sinterklaasliedjes voorzien van vrolijke beeldende illustraties. 

Altijd sinterklaasliedjes

Toevallig betrapte ik mijzelf erop dat ik laatst tijdens het werken, zonder kinderen in de buurt, mijn playlist met Sinterklaasliedjes had aangezet. Al sinds mijn jeugd ben ik zo dol op de gezelligheid van de Sinterklaasperiode en dat voel ik nu met mijn eigen gezin thuis. Er wordt hier thuis dan ook regelmatig gezongen en geluisterd naar Sinterklaasliedjes. Niet alleen bij het schoenzetten, maar ook voor het slapen gaan of gewoon tijdens het knutselen in de middag.

‘Sinterklaasliedjes’ van Mark Janssen

Het boek ‘Sinterklaasliedjes’ bevat een prachtige verzameling van welbekende liedjes, gelukkig waar nodig aangepast naar deze tijd. Daarnaast zijn alle liedjes voorzien van passende, beeldende en lieve illustraties van een groepje kinderen die als pietjes elke pagina sieren. De welbekende stoomboot, de wind, de paardenvoetjes, de maan en uiteraard Sinterklaas zelf komen voorbij. Maar daarnaast is er op elke pagina ook wel iets anders leuks of bijzonders te zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van een olifant…?

Naast het boek is er ook een playlist te vinden met deze liedjes op Spotify. Op het kanaal van Lemniscaat kun je deze playlist vinden. Extra leuk om te luisteren in de Sinterklaasperiode. Op de website van Lemniscaat is ook nog een kleurplaat te vinden van het boek of bijvoorbeeld leuke activiteiten passend bij het boek.

Sinterklaasdecoratie

Het boek is natuurlijk heerlijk om erbij te pakken en samen de liedjes te zingen of naar de illustraties te kijken, maar het boek an sich is ook prachtig om in huis op een kast te zetten als deze niet gebruikt wordt. Van de gouden letters op de voorkant van het boek tot de kleurrijke prenten die niet zouden misstaan als poster, het is de perfecte Sinterklaasdecoratie.

Je kunt het boek ‘Sinterklaasliedjes’ bestellen bij bol.com →

Pinterest - prentenboek sinterklaasliedjes mark janssen

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.