Sinterklaas

Het mooiste Sinterklaas cadeaupapier – niet alleen voor inpakken!

sinterklaas cadeautjes inpakken

Naast Sinterklaas cadeautjes kopen vind ik cadeautjes inpakken met mooi Sinterklaas cadeaupapier ook heel erg leuk. Een van mijn favoriete winkels daarvoor is vlindersinjebuik.eu, zo’n prachtige collectie voor cadeautjes inpakken, daar krijg je echt vlinders in je buik van. 

Ik heb inmiddels een mooie verzameling aan cadeaupapier voor allerlei feestdagen, maar mijn collectie Sinterklaas inpakpapier is waarschijnlijk het grootst van alle soorten cadeaupapier. Dat komt vooral omdat er zoveel leuke Sinterklaas prints te koop zijn, maar ook omdat wij Sinterklaas cadeaupapier niet alleen gebruiken voor cadeautjes inpakken, maar bijvoorbeeld ook om er een pieten pakhuis mee te versieren.

Bij de webshop vlindersinjebuik.eu weet ik zeker dat er altijd tof cadeaupapier te vinden is, getuige ook alle prints die je kunt zien in deze blog. Sommige prints zijn zelfs zo populair dat deze bijvoorbeeld niet meer als cadeaupapier verkrijgbaar zijn, maar bijvoorbeeld nog wel als cadeauzakjes. En naast al deze toffe prints zijn er ook nog heel veel leuke stickers, cadeaulabels en mooie linten verkrijgbaar. Zo wordt inpakken echt een feestje!

Aangezien wij Sinterklaas dit jaar wat kleiner vieren, heb ik mijzelf voorgenomen om van het inpakken echt een feestje te maken. Als de kinderen niet thuis zijn, ga ik mijzelf omringen met allerlei mooi papier en alle cadeautjes mooi inpakken.

Bekijk het Sinterklaas assortiment van vlindersinjebuik.eu voor al deze Sinterklaas cadeaupapier en cadeauzakjes en nog veel meer moois →

Pinterest - sinterklaas cadeautjes inpakken vlindersinjebuik

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.