Baby Gezin

De mooiste baby cadeau tips met blauw en groen

gift guide baby cadeau jongen

Er zijn zoveel mooie producten voor baby’s te vinden tegenwoordig, dat ik het niet kon laten om een GIFT GUIDE te maken met de leukste cadeautjes voor een baby jongen. Of het nou een zwangerschapscadeau, kraamcadeau of kerstcadeau is: met deze cadeautjes geef je zeker weten iets moois. 

De mooiste blauwe en groene baby cadeau tips

  1. Liewood hydrofiele doeken safari – hydrofiele doeken heb je nooit genoeg in huis met een baby en deze met een safariprint zijn ook nog eens heel erg leuk om te zien.
  2. Liewood slab met strepen – een slab met mouwen is superhandig voor baby’s die hun eerste hapjes krijgen of zelf eten, maar ook superhandig met knutselen zoals vingerverven.
  3. Wee Gallery giftset safari – een ideaal kraamcadeaupakket met zwarte witte producten die baby’s de eerste maanden goed kunnen bekijken en het thema safari is doorgevoerd in alle producten.
  4. Nanami speendoekje bird – hoe schattig is dit speendoekje van een vogeltje, ideaal om aan de speen te hangen, want anders ben je die altijd aan het zoeken.
  5. Elodie Details fopspeen juniper blue – in de tijd dat ik voor het eerst zwanger was, waren spenen nog niet zo hip. Deze van Elodie Details heeft een mooie kleur en een duurzame speen.
  6. Naïf plasticvrije babydoekjes – het fijne merk met babyverzorgingsproducten Naïf heeft plasticvrije babydoekjes ontwikkeld, dat maakt een stuk geruster schoon.
  7. Wee Gallery puzzel safari animals – een mooie houten puzzel van het merk Wee Gallery met allerlei safari dieren. Naast de mooie puzzelstukken heeft de achterkant van de puzzel ook een mooie print.
  8. Little Chew snack cup silver blue – een superhandig bakje om snacks mee te nemen, heel gebruiksvriendelijk voor kleine kinderen en ook nog eens klein op te vouwen als het bakje leeg is.
  9. Liewood bamboe kinderservies panda groen – een prachtig eerste serviesset in een mooie kleur donkergroen en met een lieve pandaprint. Superleuk voor de eerste hapjes.

Al deze leuke cadeautjes zijn te vinden in de webshop van PSikhouvanjou.nl, een superfijne webshop met een geweldig assortiment aan producten voor baby’s en kinderen. Daarnaast bieden zij een gratis cadeauservice aan waardoor je zeker weet dat wat jij besteld een fantastisch cadeau is.

Bekijk nog meer leuke GIFT GUIDES →

gift guide baby cadeau jongen (1)

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.