Baby Gezin

Leuke, luxe neutrale schoencadeautjes voor een baby of dreumes

Schoencadeau baby dreumes neutraal cadeau tip

Toen Sinterklaas zei: ‘alle kinderen mogen hun schoen zetten’, namen mijn kinderen dat heel serieus en werd er ook druk gezocht naar een slofje van onze baby die gezet kon worden. En dus moest er ook een schoencadeau voor de baby komen. Bij deze deel ik allemaal leuke luxe baby schoencadeau tips in neutrale kleuren.

Bekijk meer gift guides →

Een baby schoen zetten

Een schoen zetten voor een baby is natuurlijk niet echt nodig, want zij krijgen nog maar weinig mee van het Sinterklaasfeest. Maar met grote broers en zussen in huis ontkomen ze er vaak niet aan. Daarnaast is het natuurlijk ook wel heel schattig, zo’n mini schoentje of slofje bij het schoen zetten. En voor baby’s en dreumesen zijn er genoeg leuke schoencadeautjes te vinden.

Praktische schoencadeautjes voor baby’s en dreumesen

Voor een baby zijn praktische cadeautjes echt prima, denk bijvoorbeeld aan een tandenborstel of een slab. Ook zijn spenen prima of speendoekjes echt ideale cadeautjes, omdat met speendoekjes spenen makkelijk terug te vinden zijn. Ook hydrofiel doeken kunnen een prima schoencadeautje voor een baby zijn, want hydrofiel doeken heb je nooit genoeg.

Kwalitatief goede baby schoencadeautjes

Bij de baby schoencadeau tips heb ik vooral op gelet dat het echt bruikbare cadeautjes zijn die veel baby’s en dreumesen waarschijnlijk echt leuk of fijn vinden om te hebben. Daarnaast zijn het allemaal producten van hele fijne kwalitatieve merken. Het speendoekje van Nanami hebben wij bijvoorbeeld zelf ook en is superzacht, maar maakt de speen wel sneller vindbaar in bed bijvoorbeeld. De stapelbekers van Mushie zijn ook altijd top speelgoed voor een baby die zelf kan zitten.

  1. Hvid knuffeldoekje Teddy tokki sand – 34,95
  2. Nanami speendoekje bird naturel – 16,95
  3. Petit Monkey soft boekje sleepy wakey – 13,95
  4. Mushie stapeltoren basic – 13,95
  5. Dappermaentje speendoekje maan teddy beige – 23,95
  6. Jollein bijtring bunny nougat – 12,95
  7. Mrs. Ertha bijtring lucky star cloudy grey – 11,95
  8. Mushie tandenborstel star shifting sand – 11,95
  9. Jollein badstof slab nougat – 5,95

Alle cadeautjes zijn verkrijgbaar bij PSikhouvanjou.nl, een hele fijne webshop met nog veel meer mooie producten voor baby’s en kinderen. 

Schoencadeau baby dreumes neutraal cadeau tip (1)

Dit artikel bevat affiliate links, daarmee kan ik een kleine commissie verdienen als jij een bestelling plaatst. Supertof als jij daarmee helpt om de website te laten bestaan. 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.