Feest Verjaardag

Lekker makkelijk een dripcake versieren voor een dino feest

Dino feest hema drip cake groen m&m's

Voor Senne’s derde verjaardag was het thema snel duidelijk: hij is een heuse three-rex, dus een dino kinderfeestje moest het worden! Daarvoor moest er natuurlijk ook een bijpassende dino taart komen. Wij hebben een Hema dripcake versierd voor het dino feest. 

Lees meer over het superleuke dinofeest en al het eten en drinken →

De superleuke dripcake van Hema

De Hema dripcake is van zichzelf al heel erg leuk met de red velvet of chocolade vulling, de witte crème aan de buitenkant en de verschillende kleuren drips. Voor dit dino feest kozen wij natuurlijk voor de groene drips. De dripcake van Hema is er in drie verschillende maten: een dripcake voor 8 personen, een dripcake voor 16 personen en een dripcake voor 24 personen. Dat maakt deze dripcakes ook heel geschikt om te stapelen en er een extra grote taart van te maken.

Omdat wij nog ander gebak erbij hadden, kozen wij voor één dripcake voor 8 personen.

Dripcake versieren als dino taart

Onze Senne is dol op M&M’s, dus moest de taart daarmee versierd worden! Uit een grote zak M&M’s hebben wij de kleuren geel, groen en blauw gepakt en gebruikt aan de onderkant van de taart en bovenop de taart. Aan de onderkant van de taart hebben we de M&M’s er lichtjes tegenaan gedrukt, zodat deze een beetje zouden blijven zitten.

Hema verkoopt ook taartdecoratie →

Voor het dino verjaardagsfeest heb ik via Etsy* voor ongeveer een euro een hele grote set aan vintage afbeeldingen gekocht met onder andere veel verschillende dinosaurussen en ook andere afbeeldingen uit de oertijd met bijvoorbeeld een mammoet. Aangezien Senne dol is op de film Ice Age: Dawn of the Dinosaurs paste dit ook goed bij het thema. *de set die ik kocht is nu helaas niet meer beschikbaar

Een aantal afbeeldingen heb ik uitgeprint op stevig karton en deze op een houten prikker geplakt met stevige tape. Die prikkers konden we mooi gebruiken als taartdecoratie.

Zo hadden wij een echte dino taart! 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.