Fashion Mama

Mama gaat op reis en neemt mee… Favorieten voor op vakantie

mama gaat op reis en neemt mee - mama's favorieten voor op reis

Na hele lange tijd is het weer zover: er staat een vakantie voor de deur! En dus verzamel ik al mijn favorieten zodat we zorgeloos op vakantie kunnen. Van fijne douchegel en zonnebrand tot een outfit die met regen én zon gedragen kan worden. 

Mama gaat op reis en neemt mee… Fijne kleding voor op vakantie

Aangezien we op onze vakantiebestemming zowel regen als zon kunnen verwachten, kies ik voor kleding dat goed past bij beide weersomstandigheden. Mijn absolute favorieten zijn maxi jurken en broeken met een hoge taille en elastiek. Ik kon twee outfits samenstellen die ideaal zijn voor mee op vakantie met de kinderen.

  • De maxi jurk met luipaardprint heeft als basis een warme kleur gecombineerd met strak zwart. Het is een luchtige overslagjurk met lange mouwen die door middel van elastiek ook prima om de ellebogen blijven zitten. Met supermooi weer kan de jurk ook middenvoor los geknoopt worden over bijvoorbeeld een bikini.
  • Een lange flared broek met elastiek rond mijn buik voor de dagen waarop ik achter mijn kroost moet aanrennen. Sinds mijn bevalling draag ik liever broeken met elastiek en deze bruine flared combineert ook leuk met de witte blouse met linnenlook.

mama gaat op reis en neemt mee - mama's favorieten voor op reis (3)mama gaat op reis en neemt mee - mama's favorieten voor op reis (1)

Mama gaat op reis en neemt mee… Favorieten voor op vakantie

Naast de fijne kleding heb ik nog een aantal onmisbare items om het vakantieplezier compleet te maken.

  • Mijn paspoort: ja, we gaan de grens over! En dus mag ik mijn paspoort niet vergeten en nadat we twee jaar niet over de grens gingen, voelt dit zo bijzonder en leuk! Tip: check of jouw reisdocument nog geldig is en vraag op tijd een nieuw paspoort aan! 
  • Mijn spiegelreflexcamera: want op vakantie beleven we zoveel mooie momenten die ik graag vast leg voor later. In het dagelijks leven pak ik mijn camera er niet snel bij, maar aangezien de jongens zoveel onthouden van vakanties vind ik het extra leuk om die momenten ook mooi op beeld te hebben.
  • Naïf zonnebrand: sinds ik Naïf voor de kinderen heb ontdekt, koop ik het soms ook voor mijzelf. Deze zonnebrand gaat dus ook mee in de koffer.
  • Nagellak: er gaat altijd een potje nagellak mee in mijn tas of koffer. Ik vind het heerlijk rustgevend om mijn nagels te lakken en het geeft ook nog eens relatief snel effect.
  • Hydrofiel doek: om mijzelf een beetje te bedekken bij het geven van borstvoeding of om snel even iets te drogen, of als kleedje op een grasveld. Er gaat altijd wel een hydrofiel doek in mijn tas en het liefste met een leuk printje.
  • Happy Hippy douchegel van Lush: een hele fijne douchegel die dankzij de frisse citrus mij goed helpt wakker te worden als ik douche in de ochtend. Extra fijn op vakantie, zodat we goed ons tijd kunnen benutten op vakantie.
  • Een fijne haarband: op vakantie draag ik mijn haar wat vaker los, maar dan wel graag uit mijn gezicht, dat lukt heel goed met deze haarband.

En vergeet geen sokken en ondergoed mee te nemen op vakantie 😉

Tip: deze fijne educatieve spelletjes zijn ook ideaal op vakantie →

mama gaat op reis en neemt mee - mama's favorieten voor op reis (2)mama gaat op reis en neemt mee - mama's favorieten voor op reis (4)

mamalifestyle sw

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.