Eten&drinken Recepten

Pancake bloem met poffertjes en gekleurde poedersuiker

bloem pancake poffertjes poederpret

Hoe leuk en makkelijk is dit idee? Een bloem gemaakt van een pancake en poffertjes, versierd met gekleurde poedersuiker! 

Dit idee is superleuk voor een verjaardag, moederdag of andere leuke dag. En het is ook ideaal dat veel kinderen dit zelf kunnen maken door enkel de pancake en de poffertjes op te warmen in de magnetron. Het versieren met de poedersuiker is dan helemaal feest.

Ik heb gekleurde poedersuiker van Leentjes Amsterdam gebruikt, die is onder andere bij AH en Jumbo verkrijgbaar. Voor de pancake gebruikte ik de gele poedersuiker zodat het een bloemhart zou lijken en voor de poffertjes gebruikte ik roze poedersuiker, zodat het meer op bloemblaadjes zouden leuk.

Bekijk nog meer leuke ideeën voor koken met kids →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.