Sinterklaas

Chocolademelk drinken uit een chocolade Sinterklaas

chocolade sinterklaas drinken

Je kent vast wel die holle chocolade Sinterklazen? In de Sinterklaasperiode zijn ze volop verkrijgbaar bij winkels en supermarkten. Met een chocolade Sinterklaas kun je iets heel leuks doen: vul deze met koude chocolademelk en drink deze op, daarna kun je smullen van de chocolade. 

Bekijk nog meer leuke ideeën voor Sinterklaas →

Chocolade Sinterklaas kiezen

Voor dit leuke idee is het belangrijkste dat je een chocolade Sinterklaas hebt die hol is van binnen. De meeste grote Sinterklazen zijn vaak wel hol en vaak voel je het wel aan de zwaarte van de verpakking. Bekijk een aantal chocolade Sinterklazen bij Jumbo:

Bij Bol.com kun je ook een Sinterklaas chocoladefiguur kopen, net als bij Xenos.

Hoe werkt het drinken uit een chocolade Sinterklaas

De chocolade Sinterklaas dient helemaal heel te zijn, vooral aan de onderkant, anders loopt de chocolademelk er natuurlijk gewoon uit. Check dus goed de onderkant. Breek vervolgens een klein stukje van de bovenkant af. Eventueel kan jouw kind er een hap van nemen, zodat er een opening ontstaat voor de melk en het rietje. Vul de Sinterklaas met koude chocolade – heel belangrijk, want bij warme chocolademelk smelt de Sinterklaas natuurlijk.

Rietje erin en drinken maar!

chocolade sinterklaas drinken (1)

Deze blog bevat affiliate links, als jij een bestelling plaatst, kan ik een kleine commissie krijgen. Daarmee kan ik de website online houden en mooie content blijven maken. Supertof als jij daarbij wilt helpen! 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.