Sinterklaas

De leukste kleurplaten voor Sinterklaas – ook voor volwassenen

Sinterklaas kleurplaten volwassenen

Sinterklaas krijgt hier altijd veel tekeningen en kleurplaten, extra leuk om daarom ook mooie en originele kleurplaten te gebruiken. Sinterklaas kleurplaten die ik vaak zelf ook leuk vind om in te kleuren. Kijk je mee naar alle leuke tips voor Sinterklaas kleurplaten? 

Bekijk ook de gratis printable voor de mijter van Sinterklaas versieren →

Sinterklaasjournaal kleurplaten

Op de website van het Sinterklaasjournaal kun je ook kleurplaten downloaden. Kies daarvoor in het menu voor ‘Spelen’ en dan ‘Kleuren’. De kleurplaten kunnen digitaal gekleurd worden – handig! – maar ook uitgeprint worden om thuis te kleuren. Er zijn kleurplaten met Sinterklaas, de Hoofdpiet en nog meer hoofdrolspelers van Sinterklaasjournaal.

Bekijk de kleurplaten van het Sinterklaasjournaal →

Feest voor alle kinderen Sinterklaas kleurplaten

Bij ‘Feest voor alle kinderen’ vind je allemaal prachtige kleurplaten die voor iedereen leuk zijn. Van Sinterklaas, zijn paard, bergen cadeautjes of mooie tafereeltjes van het schoenzetten. Ook weer helemaal leuk voor volwassenen.

Bekijk de kleurplaten van Feest voor alle kinderen

Dille & Kamille sinterklaas kleurplaten

Op de website van de leuke winkel Dille & Kamillie zijn twee kleurplaten te vinden passend bij Sinterklaas: een kleurplaat met strooigoed en ander lekkers en een kleurplaat met speelgoed. Superleuk om in te kleuren als volwassene ook!

Bekijk de kleurplaten van Dille & Kamille →

Laura’s Bakery Sinterklaas kleurplaat

Bij de Sinterklaas periode hoort natuurlijk ook heel veel lekkers en inspiratie daarvoor kun je vinden bij Laura’s Bakery, net als een bijpassende kleurplaat van de keuken van Laura helemaal in de stijl van Sinterklaas. Leuk ook volwassenen om te kleuren.

Bekijk de kleurplaat van Laura’s Bakery →

De knutselmachine Sinterklaas kleurplaat

Op de blog van Karolien vond ik ook een leuke kleurplaat van huisjes met een Sint op het paard en een heleboel pieten. Deze kleurplaat wil ik zelf ook wel kleuren, zo leuk met al die huisjes.

Bekijk de kleurplaat van De Knutselmachine →

Edding Sinterklaas kleurplaten – of eigenlijk raamtekeningen

Edding, een merk met heel veel soorten stiften, heeft een aantal toffe printables online staan die je kunt gebruiken voor het maken van een raamtekening, maar ik vind ze ook heel erg leuk als kleurplaten voor Sinterklaas.

Bekijk de kleurplaten van Edding →

Lady Lemonade Sinterklaas kleurplaten

Bij de site Lady Lemonade vond ik ook veel leuke Sinterklaas kleurplaten, deze zijn door de vaak simpele lijnen heel geschikt voor kinderen om in te kleuren. Er zijn veel verschillende soorten.

Bekijk de kleurplaten van Lady Lemonade →

PSikhouvanjou Sinterklaas kleurplaat

Ook de superleuke webshop PSikhouvanjou heeft een mooie Sinterklaas kleurplaat. Daarnaast kunnen kinderen met deze kleurplaat ook meedoen aan een winactie tot en met zondag 4 december 2022.

Bekijk de kleurplaat van PSikhouvanjou →

Tip: wij hebben deze set met kleurpotloden van Bruynzeel →
Tip: koop gelijk papier voor de printer →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.