Kinderkamer Wonen

Karwei kleur van het jaar 2024: California Mauve

California Mauve is de trendkleur van het jaar 2024 van Karwei. Het is een zachte, beetje koele lila tint die op veel plekken mooi zal staan en goed combineert met alle natuurtinten uit het bijpassende kleurenpalet van deze trendkleur. Lees meer over deze kleur van het jaar en hoe California Mauve in de kinderkamer past met bijpassende lila woonaccessoires.

California Mauve is de Karwei kleur van het jaar 2024

De nieuwe trendkleur ‘California Mauve’ is een knipoog naar de zonnige Amerikaanse westkust, waardoor je met deze kleur echt een vakantiegevoel in huis kunt halen. De kleur is een mix van grijs en lila en past perfect bij mooie pasteltinten of krachtige aardetinten. Met ‘California Mauve’ kun je een beetje california dreaming in huis halen. 

In het trendpalet passend bij ‘California Mauve’ zitten meer kleuren die passen bij een seventies interieur trend. Al deze kleuren combineren onderling goed met elkaar. Van dieprood en paars tot oker en zandkleuren en zachte beige tinten. Ervaar het gevoel van deze kleur in onderstaande video.

Karwei California Mauve kopen

De lila kleur is van het verfmerk Le Noir & Blanc en is exclusief verkrijgbaar bij Karwei bouwmarkten en karwei.nl

California Mauve kinderkamer shopping

Ook aan de slag met California Mauve in de kinderkamer? Ik maakte een shoppinglijst voor leuke kinderkamer accessoires die mooi passen bij deze lila kleur. 

Dit artikel bevat affiliate links. Als jij een bestelling doet via een van deze links, kan ik een kleine commissie ontvangen. Super fijn als jij op deze manier mij en mamalifestyle.nl wilt helpen.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.