Spelen

Amazon’s top 10 populairste speelgoed cadeautjes + winactie

De Sint is in het land en dan gaat er weer enorm veel speelgoed over de al-dan-niet-digitale toonbank. Speciaal voor de feestdagen heeft Amazon een lijst gemaakt met de top 10 populairste speelgoed cadeautjes. Dus als je nog op zoek was naar inspiratie voor tof speelgoed: je vindt het hier. En je kunt zelfs nog iets moois winnen!

Amazon heeft leveranciers gevraagd naar het meest populaire speelgoed van het moment en daar kwam deze lijst uit. Het is een zeer gevarieerde lijst met bouwspeelgoed, spelletjes, houten speelgoed, creatief speelgoed, een pop en natuurlijk iets met auto’s. Voor ieder wat wils dus! Je kunt alle speelgoed tips vinden in de Sinterklaaswinkel van Amazon.

Top 10 populairste speelgoed cadeautjes van Amazon

 • Playmobil politiebureau met gevangenis
 • Twister Air AR twisted spel met app
 • Lego Star Wars Ghost en Phantom II Ashoka set
 • Hot Wheels city baanset met 1 speelgoed auto
 • Barbie Dreamtopia Magic Light Pop
 • Xylofoon en hamerspel speelgoed
 • Geomag glitter panelen
 • Dobble classic NL
 • Learning Resources Numberblocks Missie hoofdkwartier deluxe
 • Play-Doh kitchen creations

Winactie met Playmobil, Hot Wheels en Dobble

Ben jij nog op zoek naar cadeautjes of is de zak van de Sint nog niet vol? Dan heb ik goed nieuws! Ik mag namelijk drie items van deze lijst weggeven!

 • Playmobil politiebureau
 • Hot Wheels city baanset met T-rex
 • Dobble Classic NL spel

Meedoen aan de winactie kan op Instagram of Facebook, je kunt daar laten weten welke prijs jij wilt winnen bij de desbetreffende post. Je kunt meedoen tot en met 27 november 23.59. Het speelgoed wordt vervolgens in de week van 27 november opgestuurd, zodat het hopelijk nog mee kan in de zak van de Sint.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Marian
  november 26, 2023

  Wat een toffe cadeaus mag je weggeven! Mijn dochter heet het Dobble spel op haar verlanglijstje staan, en het politiebureau van Playmobil zullen beide kinderen geweldig vinden. Mijn neefje is dol op auto’s en zal de Hot Wheels set super vinden. Daarom doe ik graag mee. Ik ben niet actief op social media, maar ik hoop stiekem toch een kansje te mogen maken.

 • Reageren
  Yvonvdorst
  november 26, 2023

  Wauw wat een gave prijzen. Wij hebben ook gestemd op speelgoed van het jaar dus doen graag mee met deze winactie !

 • Reageren
  Yvonvdorst
  november 27, 2023

  Wat leuk wij stemmen elk jaar op speelgoed van het jaar! Super leuk speelgoed dus meegedaan voor mijn zoontje

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.