Sinterklaas

Superlekkere tips voor Sinterklaas intocht 2023 kijken

Op zaterdag 18 november is het zover: de landelijke Sinterklaas intocht 2023. Mocht jij de intocht op televisie gaan kijken, dan heb ik een aantal lekkere tips om er een gezellige middag van te maken. 

Nu de Sinterklaasperiode los gaat barsten, raken de schappen van verschillende supermarkten vol met Sinterklaas snoepgoed, kruidnoten en nog veel meer lekkers. Extra leuk om de intocht met een schaal vol met lekkers te gaan kijken. 

Bekijk alle Sinterklaas recepten om lekker zelf iets te gaan maken

Handige serveerschaal

De schaal die wij gebruiken is van Dille&Kamille. Deze stenen schaal is zeer stevig en heeft een leuk bakje in het midden waardoor het lekkers verdeeld kan worden over twee delen. De schaal is er in een mooie beige tint en in het groen. 

Sinterklaas strooigoed en nog meer lekkers

Uiteraard wordt de intocht gekeken met kruidnoten om helemaal in de Sinterklaassfeer te komen. Daarnaast zijn er nog veel meer lekkere dingen verkrijgbaar:

  • regenboog kruidnoten bij Albert Heijn
  • mini chocolade letters
  • mini kruidnoten letters
  • strooigoed met schuimpjes
  • chocolade figuren
  • mandarijnen

Sinterklaasjournaal kijken

De Sinterklaasperiode start altijd met het Sinterklaasjournaal, die allerlei avonturen van de pieten en de Sint laten zien voorafgaand aan de intocht. Het Sinterklaasjournaal start op maandag 13 november 2023 en wordt elke avond uitgezonden om 18 uur op NPO 3. 

Sinterklaas intocht 2023

De intocht van Sinterklaas vindt plaats op zaterdag 18 november 2023. De stoomboot komt dit jaar binnen in Gorinchem, daar zal de gehele intocht plaatsvinden. 

Bekijk nog veel meer leuke Sinterklaas tips →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.