Kind Kleding

Noë & Zoë SS16: Palm Springs is always a good idea!

Terwijl het buiten eindelijk winter begint te worden, lanceerden Noë & Zoë Berlin hun zomercollectie alweer. De nieuwe zomercollectie ‘Palm Springs is always a good idea‘ van Noë & Zoë bestaat uit vrolijke prints, de mooiste opdrukken en prachtige kleuren. Naast de bekende sterrenprint van Noë en Zoë zien we nog veel meer gave prints, bijvoorbeeld de nieuwe brede strepenprint. Welke prints zijn jouw favoriet? 

noezoe5

Organic cotton

Alle jerseys, shirts en andere items uit de Noë & Zoë collecties zijn gemaakt van 100% organic cotton. De kledingstukken zijn van zeer goede kwaliteit en blijven ontzettend mooi. Wel wordt er aangeraden om niet op een hogere temperatuur dan 30° te wassen, ook is het beter om de kleding niet in de wasdroger te drogen.

noezoe2

Kleurrijke prints

In de nieuwe collectie van Noë en Zoë worden veel verschillende kleuren en prints gebruikt. We zien de bekende sterrenprint weer terug, maar ook zijn er verschillende nieuwe prints gebruikt. Wat vinden jullie van de zwart/witte roosterprint? En de vrolijke print met neon-groene cactussen kan ook niet ontbreken uit de zomergarderobe, toch?

noezoe12

Eerste drop

Voorlopig is alleen de eerste ‘drop’ van de collectie verkrijgbaar. Als je nieuwsgierig bent naar de gehele collectie, deze kun je vinden in het Noë & Zoë ‘Palm Springs is always a good idea’ lookbook.

NOROZ

Noë & Zoë Berlin verkooppunten

Verschillende items uit de vorige Noë & Zoë collecties zijn momenteel in de sale. Je shopt sale items én de nieuwe collectie bij de volgende verkooppunten:

Noë & Zoë Berlin | Pearls and Swines | Studio Aimee | Orange Mayonnaise | Scandi Mini

Mist jouw verkooppunt in dit overzicht? Laat een reactie achter of mail naar mamalifestylenl@outlook.com.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.