Eten&drinken Recepten

Recept voor lasagne uit één pan

recept allerhande lasagne in 1 pan

Toevallig zag ik een korte video van Allerhande voorbijkomen op Facebook, diezelfde avond stond deze eenpanslasagne op tafel en sindsdien is het een heus succesrecept. Makkelijk om te maken, snel op tafel en heerlijk om te eten met het hele gezin! 

Het recept van Allerhande heb ik wel iets aangepast naar wat ik nog in huis had, maar de basis is wel hetzelfde gebleven en nog steeds net zo makkelijk.

Nodig voor lasagne uit de pan

  • 300 gram rundergehakt
  • 1 courgette
  • 1 rode paprika
  • een handvol champignons
  • een handvol cherrytomaten
  • een pakje tomatenpassata van 500 gram
  • een pakje tomatensaus van 400 gram
  • verse lasagnebladen
  • geraspte kaas

Recept voor lasagne uit de pan

Bak het gehakt rul in een grote hapjespan. Snijd de groenten klein en voeg deze toe aan het gehakt. Roer het geheel goed door en bak ongeveer vijf minuten. Voeg nu de saus toe en laat het ongeveer vijf minuutjes zachtjes koken. Scheur of snijd de lasagnebladen in kleinere stukken en steek deze erin, verdeelt over de pan. Laat het geheel ongeveer tien minuten koken, voeg eventueel nog wat water toe als de lasagnebladen droog blijven. Verdeel uiteindelijk nog wat geraspte kaas over de lasagne en laat deze smelten.

Eet smakelijk!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.