Eten&drinken Recepten

Frisse watermeloen salade met halloumi en komkommer

Een van mijn favoriete salades met warm weer: watermeloen salade met halloumi, komkommer en munt. Heerlijk zoet door de watermeloen en fris door de komkommer en munt, de halloumi maakt er een echte salade van met de zoute smaak.

Ingrediënten watermeloen halloumi salade met komkommer

  • een halve watermeloen of ongeveer 300 tot 400 gram
  • halloumi (een verpakking van 200 gram is genoeg voor 2 personen)
  • een halve komkommer
  • een hand vol blaadjes munt

Recept watermeloen halloumi komkommer salade

Snijd de halloumi in blokjes en bak deze in de pan. Olie of boter toevoegen is niet nodig, regelmatig omscheppen wel, vooral als er veel vocht uit de halloumi komt. Snijd de watermeloen in blokjes. Halveer de komkommer en snijd ook deze in blokjes. Knip de muntblaadjes met een kruidenschaar of snijd heel klein. Meng het geheel in een schaal of kom en doe er eventueel nog balsamico stroop over.

Bekijk nog meer salade recepten →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.