Gezin

Maak een herfst bucket list + printable

mamalifestyle herfst bucket list

Het leven met kinderen vliegt voorbij – zo cliché, maar ook zo waar. Om nieuwe herinneringen te maken en optimaal te genieten van de seizoenen wil ik voortaan simpele ‘bucket lists’ gaan maken voor mijn gezin. Zo kunnen we het maximale uit het seizoen halen en veel leuke activiteiten doen en daarbij hopelijk veel nieuwe herinneringen maken. Ik maakte een herfst bucket list om in te vullen en jij kunt hem ook downloaden. 

Bucket list voor het seizoen

Elk seizoen kan ik weer zoveel leuke dingen bedenken om te gaan doen, maar als we dan tijd hebben om iets leuks te doen kan ik niet goed bedenken wat we dan moeten doen. Tijd voor een bucket list! Dan kunnen we simpelweg een activiteit kiezen van de bucket list, passend bij het weer of seizoen of gewoon waar we zin in hebben.

Inspiratie van A Beautiful Mess

Ik kwam op het idee voor deze ‘herfst bucket list’ nadat ik meerdere keren de ‘summer bucket list’ van Elsie Larson van A Beautiful Mess voorbij zag komen. Zij streepte de hele zomer leuke dingen af die zij had gedaan met haar gezin. De stijl van A Beautiful Mess komt niet helemaal overeen met mijn stijl, dus heb ik zelf een ontwerp gemaakt om in te vullen.

Bekijk ook de autumn bucket list van A Beautiful Mess.

Printable ‘herfst bucket list’

Je kunt de ‘herfst bucket list’ downloaden, afdrukken en jouw activiteiten invullen. Zo kun je zelf kiezen wat er op jullie bucket list komt, aangepast op jullie gezinssituatie. En dan natuurlijk de hele herfst bijhouden wat voor leuks jullie hebben gedaan. Ik ben erg benieuwd naar jullie lijsten!

Download de printable ‘Mamalifestyle herfst bucket list’

Bekijk ook mijn ideeën voor een herfst bucket list →

Pinterest - HERFST BUCKET LIST

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.