Eten&drinken Recepten

Magioni supergreen groentepizza met rode bietjes

magioni groentepizza rode biet

Toegegeven: je moet ervan houden, rode biet op een pizza. Maar als je rode biet kan waarderen, vind je deze groentepizza met rode biet ongetwijfeld ook lekker en het is ook nog eens supergezond. 

Magioni pizzabodems

De pizzabodems van Magioni bestaan voor een groot deel uit groente en zijn daardoor een stuk gezonder dan gewone pizzabodems op basis van bijvoorbeeld alleen maar tarwebloem. Er zijn verschillende smaken pizzabodems verkrijgbaar, maar bijvoorbeeld ook belegde pizza’s met de groentebodems.

Sinds ik voor het eerst een Magioni pizzabodem at, ben ik verkocht. Ik vind het serieus lekkerder dan een ‘gewone’ pizzabodem en ook mijn kinderen zijn er dol op.

Nodig voor groentepizza met rode biet

Stappenplan groentepizza met rode biet

Leg de pizzabodem op een rooster en besmeer eerst met tomatenpassata. Voeg daarna een laag geraspte kaas toe. Snijd een rode biet in dunne schijfjes en verdeel over de pizza. Snijd een rode ui in kleine ringen en verdeel over de biet met nog wat geraspte kaas. Voeg naar smaak nog wat takjes rucola toe. Bak de pizza volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Bekijk nog meer ideeën voor pizza →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.